Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A nagy vonatbu. Zik miért nem...

A nagy vonatbu. Zik miért nem szeretik az Uzsgyi vonatokat? A kőkorszaki MDmotokat és m41+műbőrös szar kocsikat viszont istenítik.

Figyelt kérdés

Én szeretek Uzsgyin utazni, mert szép, igaz puritán, de viszonylag igényes a beltér, de legalább szövet ülések vannak, általában tiszta, valamennyire akadály mentes, CSENDES, van LÉGKONDI, tehát összességében kifejezetten jó.

A vasútbarátok, akik fényképezik, fórumoznak, meg a vonaton is a mozdonyos műbőrös szarokat sírják vissza.

2018. márc. 16. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"És a megboldogult lószaros patkány MDmotok?"

Ehhez meg külön gratulálok, így elsőre érezni fogalmad sincs azokról a gépekről, és hogy mi történt velük, mert kifejezetten jók voltak, csak épp a nem rendeltetésszerű használat kicsit tönkretette őket, illetve a nem megfelelő alkatrészek.

Ott kezdődtek a gondok, mikor a lamellákat magyar gyártmányúakra cserélték, illetve tehervonatokat kezdtek velük cibálni.

2018. márc. 17. 01:07
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, ki hogy van vele, de én a régi műbőr üléseket sokkal kényelmesebbnek találtam, mint a mai modern szövetüléseket. Nagyon kényelmesen lehetett terpeszkedni, mintha a fotelben ülnék otthon. Pedig én nem vagyok vasútbolond :-)
2018. márc. 18. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!