Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mitől szakad el a vasúti...

Mitől szakad el a vasúti felső vezeték, és miért fordul elő ez ilyen gyakran?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 19:52
 1/8 anonim válasza:
100%
szia! ez nem fordul elő gyakran de van ilyen. számos oka lehet. meghibásodik a villamos mozdony tető berendezése és ez letépi a felső vezetéket. vagy nagy erejü orkán szél. vagy rádől valami idegen tárgy.vagy ami nagyon ritka elfárad az anyag.és még egy pár dolog. kása sándor mozd vezető voltam a 816 os intercityről.az első kocsiban utazom.
2010. jún. 9. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
vagy a tázsvírek gyűjtik a rezet :)
2010. jún. 9. 20:03
 3/8 anonim válasza:
nagy megrázkódtatásban lenne részük. 25000volt. honnan írsz?
2010. jún. 9. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer megkérdeztem valakitől, hogy oké, hogy vasúti FELSŐvezeték, de melyik az alsó? Na, amit akkor kaptam... Azóta nem kérdezek a vonatokkal kapcsolatban :)))
2010. jún. 9. 20:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor én vagyok szerencsétlen, hogy évente kifogok egyet :)
2010. jún. 9. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Évente??? Én hetente 3szor megyek vasúton az egyetemre, és mondjuk 3hetente van egy felsővezeték izé.

Utolsó voltam.

2010. jún. 9. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:

jó, én csak havonta kétszer vonatozok:)

de akkor ezek szerint mégis elég gyakran van.

Mindazonáltal köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 10. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
télen a hideg miatt, mert megmerevednek, nyáron a meleg miatt megnyúlnak...ezen kívül...befagy a váltó, túlmelegszik a sín...mindig késik valami miatt...legalábbos a szob-bp.nyugati vonalon
2010. jún. 10. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!