Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már van vagy 8 éve jogsim,...

Már van vagy 8 éve jogsim, igaz leginkább csak helyben vezetek. Ha máshova merszkedek gyakran eltévedek, (főleg olyan helyen ahol nem jártam) ez ciki?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
nem ciki, de nem ártana megismerned a környezeted. Gondolok itt arra ha mondjuk tiszaújvárosi vagy amit keresztbe 3 perc alatt szelsz át, akkor elég nagy bajba kerülnél pl Pesten.
2010. ápr. 5. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
nem ciki. nézd meg,biztos jársz erre arra, néha látsz kamionosokat akik kirakják az elakadásjelzőt a nagy kereszteződésbe,megtudakolni hol vannak.. na,nekik ciki? nekem 14 éve van jogsim,néha eltévedek budapesten is..... :)
2010. ápr. 5. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A kamionosnak jellemzően nem azzal van gondja hogy megtalálja a helyet hanem azzal hogyan tudja megközeliteni azzal a nagy döggel. Ha meg nem találja akkor kb ilyet nem talál hogy kukutyin kft ami egy hónapja alakult és még az adott telephelyen sem tudja senki van e itt ilyen.

Kérdezőnek: vegyél gps-t, nem drága és tökéletesen müködnek.

2010. ápr. 5. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Jaja eddig én mindig eltévedtem mindenütt mert csak helyben vagy 100km-es körzetben közlekedek. Fiam mondta hogy vegyek egy GPS-t hát vettem. :) azóta kitűnően nem tévedek el sehol és még kukutyinból is hazanavigál:D Vagy vegyél olyan telefont amiben van GPS vagy PDA-t vaterán nagyon olcsón megveheted. Nokia 5800 telefonban van gps és olyat kapott a fiam tavaly nyáron hogy ha ő megy valamerre el ne tévedjen :D
2010. ápr. 6. 08:02
 5/9 anonim válasza:
Valóban a GPS nagyon jó dolog,csak 1 re azért figyelni kell.Főleg lakott területen.Mindig az a jó útirány amit a kijelzőn mutat.Előfordul,hogy balra mutat de a hang jobbra mondja.Ez amolyan szoftveres csúszás.
2010. ápr. 6. 08:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Lakóhelyem közelében nem szoktam eltévedni,sőt még budapesten sem.

Akkor van baj,ha országúton kell menni ismeretlen területre,és a rossz táblázás miatt nem tudom hol térjel fel,le,melyik elágazásra.

Ezeket szoktam félreérteni.

Sokszor nem túl egyértelműek a táblázások

2010. ápr. 6. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nem újdonság :)

Ezért kell a GPS, mert az előre mutat mindent hogy mikor merre kell elkanyarodnod!

2010. ápr. 6. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:

TomTom GPS-eket nagyon ajánlom!

Olcsók, a térképek és a hangok tökéletesek, és ha jól tudom csak a TomTom-nak van "Segítség!" funkciója.

Szóval ha balesetet szenvedsz vagy eltévedsz tud segítséget hívni, vagy el tud navigálni legközelebbi orvoshoz meg ilyeneket tud.

Én nagyon szeretem a TomTom-omat!

40 ezer volt a Médiába :D

2010. ápr. 6. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Térkép. Én anno mindig úgy mentem be pl. Bp-re, hogy térképen megnéztem, hol megyek majd, azután meg-megálltam, ha szükségét éreztem, térképészkedni.

A gps nem rossz, de elhülyíti az embert és egyes körforgalmak, kereszteződések esetén rosszul irányít, míg, ha táblát néznél, nem keverednél el. Ugyanakkor egy alkalommal térképpel nekivágtam egy egynapos, 500-500 km-es útnak, ott a külhoniak úgy gondolták, hogy 1 db mini-tábla elég egy komolyabb elágazás jelzésére olyan szakaszon, ahol utána nem lehet megfordulni. Ott biztos jól jött volna a GPS, meg amikor a lengyel határon vagy 5-10 település nevében volt egy azonos név/szó, főbb út jellegű út nem, egyenrangúak meg mint a pókháló. Ott kavartam vagy fél órát és 20-50 km-t :)

2010. ápr. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!