Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szombathelyen hogyan lehet...

Szombathelyen hogyan lehet kijutni a Family Centerbe a belvárosból?

Figyelt kérdés

Elindultam gyalog. Oké, 30 perc, ráérek. Viszont beküldött a Falco gyáraknál arra az útra, Vépi út. Egy ideig volt zebra, de utána be akart küldeningyalog egy olyan útra, ahhol munkásokvoltak, meg külföldi kamionok. Nem is mertem bemenni arra. Utána meg ott fütyülgettek nekem. Vissza mentem a Zanati útra ott végig menetem, a Pennynél elfogyott a járda. De átmnetem ott a zebrákon, de autók dudálgattak meg minden, utálják arra a gyalogosokat.

Néztem a Tesco járatba nem fértem volna bele.

Visszafele Taxit hívtam, nekem megért annyit az az 1250 Ft, hogy nem fütyülgettek, hogy megyek a járdán.

De egyszerűen nem értem miért akart beküldeni a Falco gyárhoz... Mert elfogy a Pennynél a járda? Nagyon-nagyon féltem. Gyárak, meg műhelyek vannak arra, autó elvétve.

Ezentúl csak taxi.

2018. febr. 15. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2018. febr. 15. 19:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, én is erre mentem. Beküldött egy elhagyatott, gyárakkal teli útra, nem volt járda, féltem. Aztán munkások, külföldi kamionosok dudálgattak, meg beszólogattak.

Nekem is ezt adta ki, úgyhogy vissza kimentem a főútra.

2018. febr. 15. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
hát ne csodálkozz,ha mini szoknyában és tűsarkúban végigtopogsz a kamionosok között :)
2018. febr. 15. 19:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Farmerban, és téli kabàtban voltam.

Jártál te Szombathelyen valaha???? A Goole Maps alapján mentem.

A Sági úton nem mertem végigmenni. Jàrda sehol, kamionosok, munkások, sikâtorok.

Életemben nem égtem így.

2018. febr. 15. 19:26
 5/12 A kérdező kommentje:

Sági út

https://google/maps/qbKFd2D7LXu

Ez a GPS, jó hogy nem mentem be erre, út sincs, csak kamionosok, jézusom mi történhetett volna.

2018. febr. 15. 19:33
 6/12 A kérdező kommentje:
2018. febr. 15. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom, ugyan mi történhetett volna...

Egyébként ha a Zanati út felől mész, akkor ott van végig gyalog-és kerékpár út.

Ha épp nem jön a Tesco járat, akkor is ott van a 8-as busszal, csak ki kell sétálni a főútra (sőt, néhány járat bemegy egészen a Family Centerhez, ezek külön jelölve vannak a meentrendben).

A Google Maps pedig azért küld a Sági út felé, mert arra a legrövidebb, a szerkesztőknek pedig nincs kapacitása arra, hogy a világ összes utcájában ellenőrizzék, hogy van-e járda.

2018. febr. 16. 01:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Soha többet...
2018. febr. 16. 06:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egek... azért nem kell ám mindent elhinni, amit a Google állît. Teljesen nyilvánvaló első ránézésre is, hogy abszolút felesleges a Vépi úton menni, mert kerülő. A Zanati úton pedig igenis van végig járda, kesobb kerékpárút, távol mindenféle füttyögő kamiontól.

Ráadásul a melósvirtus része a meglehetősen bunkó füttyögés és beszólogatás. A némi erőszak ezzel szemben még a börtönben is a legalja cselekedetnek számít, szóval félnivalód nincs.

2018. febr. 16. 07:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Én füttyögtem, meg akartam kérdezni hogy merre kell a Tesco felé menni ...
2018. febr. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!