Szombathelyen van olyan helyi járatos busz, ami megáll a Decathlon környékén?
Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni, autóm nincs. Az nem baj, ha nem közvetlenül az áruháznál áll meg, csak valahol a környékén, ahonnan gyalog már megközelíthető, mert a körforgalmon átfutni nem egy életbiztosítás...
Tudtok ilyen buszról?
2015. okt. 20. 14:14
1/6 anonim válasza:
Több busz is megáll.
Az [link] oldalán, Helyi menetrendek alatt, Szombathelyet keresd és a Letölthető menetrend-ben (PDF fájl), a Tesco szupermarket (megállót).
(közvetlen hivatkozást nem tudok adni, az on-line menetrend, ebben nekem nem segített).
2/6 A kérdező kommentje:
A Tesco megállójával csak az a baj, hogy még az is a körforgalom előtt van. Tehát ha ott szállok le, ugyanúgy át kellene lavíroznom az autók és a kamionok között. :/
2015. okt. 20. 17:41
3/6 anonim válasza:
a 8-as busz megy arra, a Felszabadulás Mezőgazdasági Szövetkezetnél kell leszállnod, és visszagyalogolni a körforgalom felé.
4/6 anonim válasza:
Én a vasúttól szoktam kigyalogolni, a körforgalomban pedig 2-3 perc az átjutási idő. Nekem volt mikor megálltak és átengedtek.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 22. 18:54
6/6 anonim válasza:
tescos busszal is ki tudsz menni, ha jól emlékszem, mintha valahol azt is írták volna, hogy az átmegy a decathlonhoz is, mert megegyeztek a tescoval, de nem tudom ebből mennyi igaz perpill,,
de a tescoig kivisz a tescos busz, onnan meg egyedül a körforgalmon kell csak átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!