A soroksári Decathlonba szeretnék eljutni busszal az Europarktól. Melyik busszal kell mennem és melyik megállónál kell leszállnom? Az útvonaltervezők nincsenek képben ezügyben.
Figyelt kérdés
#BKV #busz #Europark #tömegközlekedés #menetrend #Decathlon #Határ út #Budapesti Közlekedési Központ
2014. febr. 19. 14:50
1/5 anonim válasza:
Miért? Nekem hamar beadta a google maps:
4/5 anonim válasza:
A 123-as busszal kell utaznod a vègállomásig. Esetleg a 84E, 89E, 294E Kamiontelep vagy Zöldségpiac megàllójától is besétálhatsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Közben kipróbáltam. A 123-as szinte a Decathlon előtt tesz le. A többi 84E, 89E (fentebb említettek) pedig egy kicsit messzebb tesznek le, a Mekinél. Elég ritkán járnak az említett buszok (fél óránként általában), úgyhogy ha valaki időre megy (mint én akkor), nem ár alaposan utánaszámolni, hogy mikor melyik busszal megy. Valamelyikkel vagy 10 megállót is kell menni, másiknak a 2. megállója...
2014. febr. 25. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!