Déli palyaudvar kozeleben van valami ahol eltolthetjuk az idot?
Figyelt kérdés
Talalkoznak egy internetes baratnommel a Deli palyaudvaron, csak nem tudom hogy aztan merre.2018. febr. 10. 07:57
2/7 anonim válasza:
Ha plázázni akartok, akkor ott van a Mammut a Moszkva téren.
3/7 anonim válasza:
az előttem említettekben mozi is van, menj oda.
4/7 anonim válasza:
Jajj, ne szórakozzatok màr, hogy plázába külditek szerencsétlent, miközben kb 10 perc alatt fel lehet sétálni onnan a világörökség részét képező budai Várba. De a Városmajorban is nagyon jókat lehet sétálni, vagy felmehettek 21-es busszal a Normafához, jó negyed óra alatt ott is vagytok. És ha be akartok ülni, az is megoldható mindegyik helyszín közelében.
5/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem,hogy kb 6 orat jon le es o a szulinapos ezert szeretnek valami meglepi programot :D
2018. febr. 10. 12:01
6/7 anonim válasza:
Hát attól függ mit szeret.
Amúgy Déli pályaudvartól van minden, metró, villamos, 15 perc a Margit sziget, 10 perc a belváros. Én sem plázázni mennék, az van szinte mindenhol.
7/7 10 deka farhát válasza:
6 órába elég sok dolog belefér, egy romantikus séta a Várban (10 perc alatt ott vagy), libegőzés a János-hegyen (vagy ha nem féltek a hidegtől és szeretnétek egy kicsit mozogni, az Erzsébet-kilátóba is felmehettek, szép panoráma nyílik a városra). A libegő egyébként főképp lefelé (János-hegy -> Zugliget) látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!