Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Déli palyaudvar kozeleben van...

Déli palyaudvar kozeleben van valami ahol eltolthetjuk az idot?

Figyelt kérdés
Talalkoznak egy internetes baratnommel a Deli palyaudvaron, csak nem tudom hogy aztan merre.

2018. febr. 10. 07:57
 1/7 anonim válasza:
71%
Mom park.
2018. febr. 10. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Ha plázázni akartok, akkor ott van a Mammut a Moszkva téren.
2018. febr. 10. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
az előttem említettekben mozi is van, menj oda.
2018. febr. 10. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ne szórakozzatok màr, hogy plázába külditek szerencsétlent, miközben kb 10 perc alatt fel lehet sétálni onnan a világörökség részét képező budai Várba. De a Városmajorban is nagyon jókat lehet sétálni, vagy felmehettek 21-es busszal a Normafához, jó negyed óra alatt ott is vagytok. És ha be akartok ülni, az is megoldható mindegyik helyszín közelében.
2018. febr. 10. 11:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem,hogy kb 6 orat jon le es o a szulinapos ezert szeretnek valami meglepi programot :D
2018. febr. 10. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ mit szeret.

Amúgy Déli pályaudvartól van minden, metró, villamos, 15 perc a Margit sziget, 10 perc a belváros. Én sem plázázni mennék, az van szinte mindenhol.

2018. febr. 10. 12:09
 7/7 10 deka farhát ***** válasza:
6 órába elég sok dolog belefér, egy romantikus séta a Várban (10 perc alatt ott vagy), libegőzés a János-hegyen (vagy ha nem féltek a hidegtől és szeretnétek egy kicsit mozogni, az Erzsébet-kilátóba is felmehettek, szép panoráma nyílik a városra). A libegő egyébként főképp lefelé (János-hegy -> Zugliget) látványos.
2018. febr. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!