A vonatokon a víz ami a wc-ben a csapból folyik, az mennyire tiszta?
Figyelt kérdés
Az persze ki van jelezve hogy inni nem szabad belőle, de úgy alapvetően azért tisztának mondható?2018. febr. 8. 14:26
1/4 anonim válasza:
Egyėrtelműen vezetėkes vízről töltik fel, azaz akar ivóvíz minősėg is lehet. De a vonat tartályban biztos lehetsz hogy takarítani fertőtleníteni stb sohasem szoktak.
2/4 anonim válasza:
alapvetően tiszta, de inni előle?..na, azt nem..mint a repülőn felszolgált kávé azért fosat, mert a víz pont ilyen..
3/4 anonim válasza:
Alapvetően tisztának mondható, kézmosásra alkalmas. De nem ivóvíz minőségű.
4/4 anonim válasza:
Mint ahogy mondták is ivóvízzel töltik fel, de hát amint belekerül a tartályokba már nem lesz az. Amúgy én egyszer már ittam belőle, futottam a vonathoz és semmi inni való nem volt nálam, se venni nem volt már időm, és mivel nem akartam megfulladni kénytelen voltam, bár nem fostam össze magam sem az út alatt sem utána, de azért többet nem vállalkoznék rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!