A 4-es metrótól hogyan érdemes eljutni az Etele út/Fehérvári úthoz?
Figyelt kérdés
A Futár szokta javasolni a Bikás parktól gyaloglást, de nekem logikusabbnak tűnik az Újbuda-központtól villamosozás, eggyel kevesebb megálló a metróval és onnan tovább "gépi erővel".
Én amúgy szeretek gyalogolni. Ott hosszúnak tűnik viszont és nem tudom, milyen alakok vannak, engem többször "betaláltak", és nemcsak hajléktalanok kéregetni...
2018. jan. 29. 19:06
1/6 anonim válasza:
Ha már a 4-es metrón vagy, akkor az "Újbuda központ" megállónál felmész, és bármilyen villamossal néhány megálló az Etele út..
Ettől nincs egyszerűbb.
Amúgy jól írtad, tedd azt.
2/6 A kérdező kommentje:
3 megálló, csak egyre kíváncsibb vagyok, a tapasztaltak mit mondanak.
A Futár a sport híve.
2018. jan. 29. 19:14
3/6 anonim válasza:
Bikás park metrómegállótól max. 10 perc gyalog, ha komótos tempóban mész. Ha elkerülöd a talponállót (ahogy feljössz a metróból átmész azonnal a zebrán), akkor nem fogsz csövesekkel találkozni.
4/6 anonim válasza:
Én városban nem különösebben szeretek gyalogolni, szóval én biztosan Újbuda-központnál szállnék le. Onnan a 17 41 47 48 56 villamosokkal juthatsz el az Etele út/Fehérvári úthoz.
5/6 A kérdező kommentje:
Én amúgy szeretek, a mozgáshiány miatt meg amúgy is, nálunk 2 villamosmegálló helyett majdnem mindig gyaloglok.
2018. jan. 29. 20:27
6/6 anonim válasza:
Móricz Zsigmond körtér, ott a metró hátsó végénél van a lift, felmész és ott is a villamos megállója. Átszállhatsz újbuda-központnál is de ott több a séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!