Vonatra akkor is kell kerékpárjegy, ha a kerékpár szét van szerelve?
Ha kiveszem a két kereket, és az egészet bedobom egy nagy kék ikea-s szatyorba, ezt így felvihetem vonatra kerékpárjegy nélkül?
Mert ugyebár kerékpár alkatrész lehet szállítani. Ez a cucc meg attól függetlenül, hogy kitesz egy kerékpárt még mindig három alkatrész(két kerék és egy váz).
Sőt, mi a helyzet a volánnal? Oda fel lehet vinni egy ilyen pakkot?
A <b>normális</b> válaszokat előre is köszi.
Elméletben működhet. Amúgy meg sok értelme nincsen, mert ilyen 10-20 km-re nem fogod szétszerelgetni, hosszabb távra meg nem drága a biciklijegy, a sima jegyhez viszonyítva.
Inkább vegyél egy összecsukható biciklit. 20"-as kerékméret alatt nem kell jegy.
Úgy látom, én lettem a világ sz*rrágója...
Bocsi, de nem személyes véleményekre voltam kíváncsi, és bocs hogy csak most írom, de csak elméleti szinten érdekelt a dolog.
Mondjuk legalább meg kaptam a válasz is(ha belefér a felvihető poggyász méretébe, akk nem kell egy táskányi alkatrésznek jegy).
Kézipoggyászként minden olyan dolog szállítható, ami nincs kizárva és belefér a megadott méretbe.
Egy bicikliváz miatt senki nem fog pótdíjazni.
Nem büntetni, pótdíjazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!