Sokat késett a vonatom, emiatt nem értem el a csatlakozást, és fent maradtam, kalauz megbüntetett, mit kellett volna tenni?
Már nem érte meg leszállni a vonatról, addig volt jegyem természetesen, 1 megállót még mentem, kalauz megbüntetett. A végállomáson kértem igazolást a késésről.
Most egy behajtócég nagyon rámszállt, ennek lassan már 9 éve.
(azóta se ültem vonaton)
Szólni kellett volna a kalauznak mielott önhatalmúlag fennmaradsz. Lehet elengedi az 1 megállót,de már mindegy... Nem tudható meddig volt jegyed,lehet érvényes is lett volna plusz 1 megállóra
. De szólás nélkül.. Jogos a bünti.... Kalauz vagyok.
Az egyik kalauz már kezelte a jegyet korábban, én meg kétségbeesésemben átmentem a vonat másik oldalára, onnan néztem, bent van e még a busz. Ott meg másik kalauz volt, ő is kérte a jegyet így.
Persze, jogos, csak a késés miatt gondoltam.
akkor küldtek, 9 éve, végrehajtó azt mondja, így polgári erőre emelkedett, ami sosem évül el.
Kérdés, mit mond egy ügyvéd.
hol írtam én két betűvel is, hogy kaptam egy fizetési meghagyást???
Pontosan tudom, hogy működnek ezek a behajtócégek, bolondok lesznek fizetési meghagyást küldeni éppen ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!