Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV mikor fog eljutni arra...

A MÁV mikor fog eljutni arra a színvonalra hogy nem lesz olyan vonata/vagonja ami nem a pályára üríti a WC tartalmát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
60 év kb.
2018. jan. 11. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
amikor az oroszok kidobják az elavult 30 éves szarjaikat és magyaroszág átveszti ezeket
2018. jan. 11. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez miért gond? Elbomlik az magától, a nyílt pályán pedig embernek közlekedni alapból életveszélyes. (?)
2018. jan. 11. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Mért a MÁV-ot pécézed ki? Más társaságok miénkhez hasonló kocsijai is sínre potyogtatnak.
2018. jan. 11. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

"Más társaságok miénkhez hasonló kocsijai is sínre potyogtatnak."

Más országokban meg polgárháború van, akkor lényegében az sem gáz, ha itt is lenne egy kis csetepaté? :D (tudom ez erős volt, de na)

Tényleg ráférne már a MÁV-ra egy kis frissítés, mert a kocsik átlag életkora vagy 35 év :D

2018. jan. 11. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
De szép is lenne, ha ez lenne a legnagyobb probléma a MÁV-val.
2018. jan. 11. 22:12
 7/10 A kérdező kommentje:

#3: "Ez miért gond? Elbomlik az magától, a nyílt pályán pedig embernek közlekedni alapból életveszélyes. (?)"

Biztos te is örülnél ha a kaputokba/ajtótokba ürítenének sokan...

#4: "Mért a MÁV-ot pécézed ki? Más társaságok miénkhez hasonló kocsijai is sínre potyogtatnak."

Mert Magyarországon élek, nekem nem szokásom mutogatni más országokra provokációként mint a magadfajtának. A kérdés egyértelmű, azért a MÁV-al foglalkozom mert ezt kell használnom itt!

Köszönöm azok válaszát akik nem kérdéssel válaszoltak, nekik ment a zöld!

2018. jan. 12. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy nézzük még jó is a természetnek, mert tápanyaghoz jut. A kert trágyázását vajon miért nem tiltották még be? Hiszen van már műtrágya...
2018. jan. 12. 22:31
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező! Senki nem sértegetett, te miért teszed?

Én hatvan évem alatt egyszer sem láttam még szarkupacokat a vágányok mentén. A kérdésed erősen provokatív ízű.

Biztos vagyok benne, hogy az erősen helyeslőkbe is belekötnél.

Igazad van! Mi sokkal különbek vagyunk, mint a németek, svédek, norvégok, dánok, spanyolok, franciák, britek, USA-beliek, francia- és angol kanadaiak, pirézek.

Mi nem lehetünk olyan igénytelenek, mint ők.

2018. jan. 12. 22:54
 10/10 anonim válasza:
63%

A mávnak már vannak olyan vonatai amelyek egy tartályba gyűjtik a beltartalmi értékeket. Gondolom pénzügyi okok miatt nem cserélik le az összes vonatot újra. Kérdésedre a válaszom 2080 és 2100 között.

Mindig jót röhögök azokon akik a sìneken pózolnak. Vajon tudják, hogy a vonatokból oda megy a szeny?

2018. jan. 13. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!