Aki dohányzik a kocsiban, miért dobja ki a csikket az ablakon? Ha már am is a kocsiban dohányzik, nem lehetne erre a célra a kocsi hamutartóját használni, és néha egy kukában kiborítani a tartalmát?
Mert rohadt dekkszag tud lenni a hamutartótól a kocsiban.
Egy ex bagós.
Hát, nem azért de egy bagós kocsiban alapból büdös van, bár én nem dohányzom, nem tudom mennyivel lenne büdösebb ha x idejig egy lezárt hamutartóban van a "dekk".
Nem akarok szentfazék sem lenni, de undorítóan néz ki néhány helyen a járda mellett a tucat eldobott cigi ami egyértelműen az autóktól is van mivel az előttem lővők dobálják ki a kocsiból.
Kétlem, hogy a járda melletti csikkhalom az úton közlekedő autósoktól van ott, tekintve, hogy a járda a vezetőhöz képest a túloldalon van! Persze nem lehetetlen átlőni a szembe lévő forgalmi sávon, de nem életszerű.
Szerintem.
Természetesen csúnya dolog eldobálni a csikket, legyen az autós vagy gyalogos. Ami megnyugtató, hogy a csikk jóval kevesebb kárt csinál, mint maga az autó azzal, hogy közlekedik.
:)
"Kétlem, hogy a járda melletti csikkhalom az úton közlekedő autósoktól van ott, tekintve, hogy a járda a vezetőhöz képest a túloldalon van! Persze nem lehetetlen átlőni a szembe lévő forgalmi sávon, de nem életszerű. "
A másik oldala a járdának az út mellett ill. pl belvárosban is szinte mindenhol van, azt pedig nem mondtam hogy elsősorban az autósoktól csak annyit hogy az autósoktól is. Látom..kidobja a kocsiból pár mp-ig az aszfalton füstöl, majd a szél elfújja az útról elfoglalva ezzel végső helyét a patka mellett.
Mert egy paraszt, ugyanúgy mint akik az egyéb szemetet kidobják az ablakon. Sok dohányos nem csak a csikket,hanem mikor kibontja és letépi a csomagoláson azt a zárófóliát azt is kidobja a kocsiból,pedig az nem is büdös...
Sajnos nap mint nap látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!