Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik kocsiállomáson áll meg...

Melyik kocsiállomáson áll meg az autóbusz?

Figyelt kérdés
A debreceni buszvégállomáson honnan indul, s hová érkezik meg a miskolci autóbusz? Melyik számú kocsiállomásról/ra?
2018. jan. 5. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy látom a szolgáltató honlapján nincs fent (sajnos nem ők az egyedüliek, pedig nagyon hasznos lenne). A pályaudvari nagytáblán ki van írva, de arra készülj fel, hogy a debreceni buszállomáson némely kocsiállást rettenetesen nehéz megtalálni.

-Az 1-4 az épület egyik oldalán van

-Az 5-ös az épület végénél

-A 6-ost mintha valami egymás hegyén hátán parkoló buszok közt láttam volna

-A 7-12 kocsiállások az épület másik oldalára esnek

-A 13-assal én nem találkoztam

-Az én buszom a 14-esre volt kiírva, de az információban sem tudták megmondani hol keressem (azt mondták, hogy mivel a szomszéd volán járata, nem tudják honnan indul...) Maradt a következő járat...

-Előttem a Bodaszőlőre utazók valami negyvenvalahányas kocsiállást kerestek, azt mondták nekik, hogy az 200 méterrel odább van a buszállomástól.

Az érkező buszok úgy láttam, hogy ott borítják le az utasokat, ahol épp találnak egy talpalatnyi földet. Ha nagy a forgalom, akkor lehet, hogy épp két busz oldala között kell majd elslisszolni, ami csomagok nélkül is szűkös.

2018. jan. 5. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, az egy botrányos buszállomás, legalább annyi haszna lesz az intermodális csomópontnak, hogy ezt a káoszt eltüntetik. Szánj egy kis időt a buszod megtalálására.
2018. jan. 6. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Miskolci autóbuszpályaudvaron pl oda érkezik ahol hely van. Gondolom Debrecenben sincs fix helye.
2018. jan. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!