Melyik kocsiállomáson áll meg az autóbusz?
Úgy látom a szolgáltató honlapján nincs fent (sajnos nem ők az egyedüliek, pedig nagyon hasznos lenne). A pályaudvari nagytáblán ki van írva, de arra készülj fel, hogy a debreceni buszállomáson némely kocsiállást rettenetesen nehéz megtalálni.
-Az 1-4 az épület egyik oldalán van
-Az 5-ös az épület végénél
-A 6-ost mintha valami egymás hegyén hátán parkoló buszok közt láttam volna
-A 7-12 kocsiállások az épület másik oldalára esnek
-A 13-assal én nem találkoztam
-Az én buszom a 14-esre volt kiírva, de az információban sem tudták megmondani hol keressem (azt mondták, hogy mivel a szomszéd volán járata, nem tudják honnan indul...) Maradt a következő járat...
-Előttem a Bodaszőlőre utazók valami negyvenvalahányas kocsiállást kerestek, azt mondták nekik, hogy az 200 méterrel odább van a buszállomástól.
Az érkező buszok úgy láttam, hogy ott borítják le az utasokat, ahol épp találnak egy talpalatnyi földet. Ha nagy a forgalom, akkor lehet, hogy épp két busz oldala között kell majd elslisszolni, ami csomagok nélkül is szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!