Vehetek így VOLÁN diák bérletet?
Figyelt kérdés
Rendszeresen járok Pestre de nem az iskola miatt.Amennyire én tudom csak az iskola és a lakhely közé vehetek diák bérletet.2010. jún. 3. 15:07
1/4 anonim válasza:
kell a diákigazolvány ahol megnézik, hogy hol az iskolád. Ha nem ott van akkor nem tudsz venni 90%os kedvezményest, mert külön írnak hozzá igazolólapot is.
2/4 A kérdező kommentje:
:(
2010. jún. 18. 22:29
3/4 anonim válasza:
Sziasztok Én emelt összegü családi potlékba részesülék a volán információ szerint én vehetek kiemelt kedvezményü bérletet . Szombathelyen az Ady téri pénztárban ki van Írva hogy kiemelt kedvezményü bérletet csak az ovodások és a diákok vehetnek . Elmentem az éhen gyula téri vasi volán bérletárusitó pénztárba ott is mondtam hogy mi van kíírva az Ady téren a bérletárusitó asszony felolvasta a menetrendpontba hogy az enyémre is vonatkozik és vehetek . Ezer köszönet az éhen gyula téren dolgozo Joli néninek azota is nála válltam meg mindig a bérletemet .
4/4 anonim válasza:
A mai világban nem mindenki mondja meg az igazat . Én Magasabb összegü családipótlékót kapok 29 éves vagyok . Én olvastam a Vasi volán távolsági menetrendkönyvében ami igy szól életkorátol függetlenül az a személy aki magasabb összegü családi pótlékba részesül és a kifizetöhely igazolja vehet Kiemelt kedvezményü bérletet ,egyébként ez a 90% os bérlet . Szombathelyen bementem az Ady térre és megkérdeztem a pénztárost Aki azt mondta csak az ovodások és a diákok vehetnek . A pénztár abklakára kíírták csak ovodások és diákok vehetnek Elmentem a másik vasi volános pénztárba ami szombathelyen az éhen Gyula téren található Ott van egy ismerösöm akivel szüleim együtt dolgoztak Joli néninek hívják öt megkerestem és elmondtam neki hogy Kiemelt kedvezményü bérletet szeretnék válltani , és azt is megmondtam neki hogy az Ady téren akartam venni és azt mondták csak ovodások , iskolásoknak jár . Ö elövette a távolsági menetrendet és felolvasta nekem hogy én vehetek kiemelt kedvezményü bérletet mert a menetrenben fel van tüntetve hogy életkorától függetlenül aki magasabb összegü családi potlékban részesül és a kifizetöhely igazolja annak jár a kiemelt kedvezményü 90% os bérlet . Arra meg aztán igen mérges lett hogy az Ady téren hogy merik kíírni hogy csak ovodásoknak és iskolásoknak jár ,azt is mondta ha nincsenek vele tisztában kik vehetnek kiemelt kedvezményü bérletet vegyék elö a menetrendet. Azóta mindig a Joli néninél veszem az éhen gyula téren a bérletemet és hálás vagyok neki hogy felvilágositot meg megmondta ne haggyam magamat becsapni mert ami jár az jár . Az Ady téren meg levannak szarva . Nemszeretem a kétszinü embereket . Kutyábol nem lesz szalonna !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!