Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » December 24-én délután 4 után...

December 24-én délután 4 után miért áll le a városi tömegközlekedés?

Figyelt kérdés

Debrecenben a dkv-nál holnap este valamennyi járat 16 óra után leáll,kivéve a trolibusz,a villamos és a 25,25y,46 buszok,ezek 30 percenként fognak járni,az 1-es villamos 40 percenként ,a 2-es 30 percenként jár majd,de ezek is este 9 után leállnak.

Tavaly is ez volt. Saját magam láttam tavaly,hogy nem is egy megállóban többen is várták volna a busz,de nem jött,Debrecenben szenteste is van mozgás,késő estig is,lenne igény rá. Én láttam tavaly is. Szerintem a vasárnapi menetrend szerint közlekedhetne este 23.50-ig mint máskor.

Miért áll le így a tömegközlekedés?

A vonatok azok mennek,sőt ha nem is sokan de vannak rajta.

Már városban is ilyen leállás van?

2017. dec. 23. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Budapest szintén leáll.. Vonat éjjel nappal közlekedik..
2017. dec. 24. 00:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Saját magam láttam tavaly,hogy nem is egy megállóban többen is várták volna a busz,de nem jött"

Lehet meg kellett volna nézni a menetrendet. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy minden hajnali 1-kor kiállok a Déli pályaudvarra, és várom a vonatomat, ezért micsoda szemétség, hogy nem jön. Csak akkor én lennék a hülye.

2017. dec. 24. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Budapesten is 16-ig járnak a nappaliak, onnantól éjszakaiak járnak, azokkal is elég sokfelé el lehet jutni.

Most komolyan azért rendelnél be sofőröket, hogy 5 ember/busz kapacitással furikázzanak szenteste, ahelyett hogy a családjukkal lennének. Hidd el akinek nagyon muszáj elmennie ilyenkor az megoldja!

2017. dec. 24. 00:36
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Biztosan lepontozol kérdező, meg többiek is az alábbiért.

Valami orosz regény, nem emlékszem melyik, úgy száz éve. Házaspár a vasútállomáson.

Vasutas: A vonatra várnak?

Férj: Igen, szeretnénk elutazni (?)-ba.

Vasutas: Már elment a vonat.

Férj: Mikor jön a következő?

Vasutas: Tavasszal.

2017. dec. 24. 07:33
 15/19 anonim ***** válasza:
18%

Amugy Debrecen egy kirívó eset a tömegközlekedésben, ugyan is véleményem szerint ritka szar a tömegközlekedés a városba.

Persze megértem az előttem szólók véleményét, hogy minden buszvezető szeretne ilyenkor a családjával lenni minél hamarabb otthon lenni, és valóban felesleges ilyenkor ugyan úgy járatni a járatokat, de nézzétek meg Miskolc, vagy Szeged dec 24. és 31.-i menetrendjét.

2017. dec. 24. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Mert ők is szeretnének otthon lenni a családdal. Így is vannak sokan olyanok, akik hajnali 5-kor kezdenek és éjfélkor teszik le a buszt...
2017. dec. 24. 19:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Ma este is elmentem a Kossuth térre,hogy a szentesti hangulatot ,zenét meghallgassam. Villamossal jöttem haza este ami 8 előtt pár perccel indult és (mert félóránként jártak),nem hittem a szememnek,mennyire megtelt a hosszú caf villamos. Volt,hogy egy utas megkérdezte,a másik embert,hogy szabad -e a mellette lévő hehy. Érdekes. Akkor nem mindenki otthon van szenteste (én sem :D),van aki a családjával elmegy templomba,vacsorázni,meg gyönyőrködni a kivilágított főtérben.
2017. dec. 24. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Köszönjük a beszámolót! És most már nyugodj meg szépen. Az ápolóknak is kell egy kis pihenő.
2017. dec. 25. 09:11
 19/19 anonim ***** válasza:
#18-as a kettő nem ugyanaz, tömegközlekedés nélkül ki lehet bírni egy félnapot, viszont ápolók nélkül nem.
2017. dec. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!