December 24-én délután 4 után miért áll le a városi tömegközlekedés?
Debrecenben a dkv-nál holnap este valamennyi járat 16 óra után leáll,kivéve a trolibusz,a villamos és a 25,25y,46 buszok,ezek 30 percenként fognak járni,az 1-es villamos 40 percenként ,a 2-es 30 percenként jár majd,de ezek is este 9 után leállnak.
Tavaly is ez volt. Saját magam láttam tavaly,hogy nem is egy megállóban többen is várták volna a busz,de nem jött,Debrecenben szenteste is van mozgás,késő estig is,lenne igény rá. Én láttam tavaly is. Szerintem a vasárnapi menetrend szerint közlekedhetne este 23.50-ig mint máskor.
Miért áll le így a tömegközlekedés?
A vonatok azok mennek,sőt ha nem is sokan de vannak rajta.
Már városban is ilyen leállás van?
"Saját magam láttam tavaly,hogy nem is egy megállóban többen is várták volna a busz,de nem jött"
Lehet meg kellett volna nézni a menetrendet. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy minden hajnali 1-kor kiállok a Déli pályaudvarra, és várom a vonatomat, ezért micsoda szemétség, hogy nem jön. Csak akkor én lennék a hülye.
Budapesten is 16-ig járnak a nappaliak, onnantól éjszakaiak járnak, azokkal is elég sokfelé el lehet jutni.
Most komolyan azért rendelnél be sofőröket, hogy 5 ember/busz kapacitással furikázzanak szenteste, ahelyett hogy a családjukkal lennének. Hidd el akinek nagyon muszáj elmennie ilyenkor az megoldja!
Biztosan lepontozol kérdező, meg többiek is az alábbiért.
Valami orosz regény, nem emlékszem melyik, úgy száz éve. Házaspár a vasútállomáson.
Vasutas: A vonatra várnak?
Férj: Igen, szeretnénk elutazni (?)-ba.
Vasutas: Már elment a vonat.
Férj: Mikor jön a következő?
Vasutas: Tavasszal.
Amugy Debrecen egy kirívó eset a tömegközlekedésben, ugyan is véleményem szerint ritka szar a tömegközlekedés a városba.
Persze megértem az előttem szólók véleményét, hogy minden buszvezető szeretne ilyenkor a családjával lenni minél hamarabb otthon lenni, és valóban felesleges ilyenkor ugyan úgy járatni a járatokat, de nézzétek meg Miskolc, vagy Szeged dec 24. és 31.-i menetrendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!