Mikor kell új utazási viszonylatot venni a diákbérletem mellé?
Figyelt kérdés
ez az első évem,hogy bérlette utazgatok iskolába, és nem tudom mikor és hogyan és hol kell ezt megújjítani.2010. jún. 2. 21:19
1/4 anonim válasza:
Amikor a diákigazolványodra új érvényesítőt kapsz akkor kell megújítani. Tehát ha középsulis vagy akkor októberben, ha egyetemista akkor évente kétszer márciusban és októberben.
Bemész a volán pénztárba (vagy ahol váltottad) és rápecsételnek vagy újjat adnak.
2/4 Tubarózsa válasza:
én ugy emlékszem, hogy az a diákigazolványal együtt érvényes (tehát amig használod az adott diákot, független a matricától). kb 1,5éve nem használok bérletet, de megtudom kérdezni holnap ezt hogy hogy is van pontosan.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy a diákomra jó ideje nem nyomnak a hátuljára új pecsétet, full üres hátul.
2010. jún. 3. 17:59
4/4 anonim válasza:
Ha nem vagy még 18 éves (tudomásom szerint eddig tankötelezett az ember), akkor tényleg nem kell érvényesítő a diákra. Viszont utazási igazolás ekkor is kell a diák mellé.
Bővebben itt olvashatsz róla: a III./3.pontban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!