Baracskára hogyan tudok 24 órás jeggyel a legolcsóbban eljutni?
Sziasztok!
Egyik nap Budapest határán belül 24 órás jeggyel fogok ide-oda közlekedni. Ezen kívül el szeretnék menni Baracskára, csak gyorsan ügyet intézni. Ezt hogyan lehetne a legolcsóbban megoldani? Én arra gondoltam, hogy valahogy elvergődni Barosstelep vasútállomásra BKK-val, onnan pedig 465 forintért Baracskára. Olvastam a BKK lapján, hogy a 24 órás jegy érvényes buszokra, vonatokra is részben. Ezt a Baracskát meg lehetne egyszerűbben, ugyanilyen olcsón oldani? Köszi.
Semmi értelme odáig bkk-val menned.
Felszállsz Kelenföldön vagy valahol, és úgyis csak Nagytétény-Diósd-tól kell kérned a jegyet.
Minden Baracskán megállo vonatra jó a BKK napijegy, magyarul elég csak a közigazgatási határ előtti utolsó megállótól kérni a vonatjegyet.
Baracskán belül pedig helyi busz közlekedik.
IC-ken meg nemzetközi vonatokon kívül kb. mindenre érvényes.
Gyorsvonatra mondjuk pótjegy így is kell. De ez téged nem érint, mert Baracskára csak személyvonat közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!