Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest csoportos 24 órás...

Budapest csoportos 24 órás jegy mit takar?

Figyelt kérdés
Két szülő 3 gyerek is igénybe veheti?
2017. aug. 19. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, igénybe, bár ha a gyerekeknek még nem kell jegy, mert nem iskolás korúak, akkor olcsóbb, ha a 2 felnőtt vesz külön-külön 1-1 24 órás jegyet.

"A jegyet legfeljebb 5 fő együtt, egy járműben (szerelvénynél egy kocsiban) történő utazásnál veheti igénybe."

[link]

2017. aug. 19. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, nem olcsóbb, ugyan annyi :)
2017. aug. 19. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Iskolás mind a 3.Elore esetleg meg lehet rendelni egy megadott időponttól? Láttam, hogy telefonon mutatják be a jegyüket. Nem vagyok Pesti, ezért nem tudom hogy működik ez a dolog. 😁
2017. aug. 19. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A telefonos dolgot felejtsd el, nagyon gagyi volt es ugyebar elkepeszto egyszeruen feltorheto is, szoval ezt a BkK is elengedte.

A csoportos 24 oras jegy (ahogy az osszes napokegynel is) ervenyesseget te allitod be amikor megveszed, az lesz ranyomtatva.

2017. aug. 20. 03:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
*napijegynel
2017. aug. 20. 03:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nehogy használd az online ertékesítési felületet, mert még mindig nem bizonyították be, hogy kellő biztonságban lennének ott az adataid!

Bármely automatából vagy pénztárból megveheted a bérletet tetszőleges kezdő időponttal. bkk.hu/pontkereso

2017. aug. 20. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!