Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire veszik szigorúan a...

Mennyire veszik szigorúan a máv e-ticket időpontokat?

Figyelt kérdés

Szeretnék jegyet váltani, de az elvira nem listázza ki a nekem megfelelő vonatot. A Keletiig mennék sima személyvonattal de az elvira csak az 5:45-ös vonatot adja ki nekem, azzal pedig 10 percem lenne átszállni ami nem elég. Viszont van egy vonat ami 5:23-kor indulna és azzal elmennék. Nem vehetem meg több darabban a jegyet mivel csak úgy kapok rá kedvezményt. :D (levelezős diák) Tehát az lenne a kérdésem hogy ha az e-jegyemre 5:45 van írva, akkor én elmehetek-e az 5:23-as vonattal? (mindkettő személy)

UI: Azért nem szeretném a kasszánál megvenni mert több problémám is volt velük. Volt hogy nem a megfelelő jegyet kaptam vagy nem azt amit kértem... Vagy éppenséggel lehetetlen velük beszélni mert nem használják a mikrofont. Múltkor az egy olyan eladót fogtam ki aki hosszú percekig messengerezett...

2017. nov. 29. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha személyvonattal mész, akkor nem számít az időpont. Adott vonatra akkor számít a jegy, ha helyjegyet is veszel.
2017. nov. 29. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha írsz némi konkrétumot (dátum, kiindulási- és célállomás), lehet hogy meg tudjuk nézni miért nem adja ki az adott vonatot. És akkor gyökerénél oldjuk meg a problémát.
2017. nov. 29. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Csak helyjegyes vonatokon van jelentősége az időpontnak, személyvonaton mindegy.
2017. nov. 30. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
E-jegynél is számít az időpont, korábban nem mehetsz, mint amit kiválasztottál. A gondolat megoldja amúgy az Elvira későbbi csatlakozás funkciója.
2017. nov. 30. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem számít az időpont ne hallgass az előzőre, régen tényleg úgy volt, hogy adott vonatra szólt, de most már az adott napon bármelyik vonattal elmehetsz.
2017. dec. 1. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Olvassátok már el a felhasználási feltételeket, és a kérdést. Számít az időpont, mivel korábban nem mehet el, a kérdező pedig pont azt akar... Az aznap bármikor kicsit túlzás azért.
2017. dec. 1. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne higyj itt senkinek, de ha nekem sem hiszel akkor hívd fel a mávinformot az a biztos.

Az e-vonatjeggyel csak a választott vonattal vagy aznap egy másik, későbbi vonattal mehetsz, korábbival nem. Ennek az az oka, hogy így egyszerűen meg lehetne venni este a legkésőbbi vonatra a jegyet, majd utazás után visszaváltani. Szóval ha az 5:45-ösre van jegyed az nem érvényes az 5:23-asra, csak az 5:45-ösre és a később indulókra.

2017. dec. 2. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!