Mennyire veszik szigorúan a máv e-ticket időpontokat?
Szeretnék jegyet váltani, de az elvira nem listázza ki a nekem megfelelő vonatot. A Keletiig mennék sima személyvonattal de az elvira csak az 5:45-ös vonatot adja ki nekem, azzal pedig 10 percem lenne átszállni ami nem elég. Viszont van egy vonat ami 5:23-kor indulna és azzal elmennék. Nem vehetem meg több darabban a jegyet mivel csak úgy kapok rá kedvezményt. :D (levelezős diák) Tehát az lenne a kérdésem hogy ha az e-jegyemre 5:45 van írva, akkor én elmehetek-e az 5:23-as vonattal? (mindkettő személy)
UI: Azért nem szeretném a kasszánál megvenni mert több problémám is volt velük. Volt hogy nem a megfelelő jegyet kaptam vagy nem azt amit kértem... Vagy éppenséggel lehetetlen velük beszélni mert nem használják a mikrofont. Múltkor az egy olyan eladót fogtam ki aki hosszú percekig messengerezett...
Ne higyj itt senkinek, de ha nekem sem hiszel akkor hívd fel a mávinformot az a biztos.
Az e-vonatjeggyel csak a választott vonattal vagy aznap egy másik, későbbi vonattal mehetsz, korábbival nem. Ennek az az oka, hogy így egyszerűen meg lehetne venni este a legkésőbbi vonatra a jegyet, majd utazás után visszaváltani. Szóval ha az 5:45-ösre van jegyed az nem érvényes az 5:23-asra, csak az 5:45-ösre és a később indulókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!