A BKV Zrt. Mikor fogja leselejtezni végre a Van Hool AG300-as buszait?
Van Hool AG300, a régebbi verzió.
amikor megy, a csukló leér a földre, nagyon sok helyet foglal a motor az utastérből, rázkódik, szétesik, és igazából semmit nem ért a felújításuk, ami körülbelül csak a festésből állt.
Azt nekem senki ne mondja, hogy az FJX 7700A buszok sokkal rosszabbak, mert nem. A tapasztalat alapján a van hool ag300-as sokkal jobban szétesik, és szerintem a Volvokat érdemesebb felújítani, mint ezeket.
a metrópótló tender alatt az I.E. modulo m168d-ket érted?
elvileg van belőle egy, de gyakorlatilag 1:1 modell :D
nincs benne motor.
én se értem , hogy miért kell mindenféle szar buszt összevásárolni
de leginkább az érthetetlen,hogy miért nincsenek ezek a buszok rendesen takarítva és alaposan.
A forgóban állandóan ujjnyi kosz van mely bukkanóban felkeveredik a levegőbe. Másrészt meg elég drágák ezek a buszok mégis egy jobb távolsági buszhoz képest nagyon hangosak.
hát, ismét nem értek egyet a volvo-van hool érveléssel.
szerintem a felújítottak nagyon jók lettek, legalábbis a 139-esen lévőkkel nincs bajom. napi szinten használom őket.
A régi van hoolok közül meg melyik lenne normálisan felújítva?
ha még csak azt mondanák, hogy látványosságra mentek, de még az sem látszik. mondjuk dél-pesten a karbantartás nem sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!