Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A budapesti bkk járműveken a...

A budapesti bkk járműveken a "következő megálló" és a konkrét megállónév között miért telik el néha olyan sok idő?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például ilyesmire: A következő megálló (itt várnám a megálló nevét, de van fél perc hatásszünet) Újbuda-központ. Néha tényleg nem tudom hol vagyok és hogy le kell-e szállnom, de mire kinyögi a megálló nevét már majdnem megérkeztünk, aztán kapkodhatok. Tudom hogy nem olyan nagy dolog, csak szerintem nagyon idegesítő. Másnak is feltűnt, vagy csak én vagyok szőrszálhasogató? Ha ilyesmit jelzek a bkk-nak van, rá esély hogy a továbbiakban odafigyelnek erre?

2017. nov. 23. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 3

Az "üdvözöljük utasainkat" egy marhaság eleve. Ennyi erővel minden megállóban bemondhatnák, hiszen minden megállóban lenne kit üdvözölni. A FUTÁR kezdeti szakaszában nem is volt ilyen, aztán valamiért mégis csak berakták, biztos nem pofázik eleget, vagy nem tudom.

2017. nov. 26. 00:13
 12/15 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, tudom, hogy nem robot hang, tudom, hogy Tarcsa Zsuzsa. Csak hát a hangja hasonlít egy robothoz. A metrókon nem volt ilyen robot hangja, mint amilyen most van a futárban.
2017. nov. 30. 20:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Ebben van valami.

Személy szerint nekem például Szalóczy Pál hangja sokkal inkább tetszene, de ez már valószínűleg csak ízlés kérdése :)

2017. dec. 1. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Szalóczy-t én is szívesebben hallanám a futárban, valahogy nagyon szeretem a hangját. Bár elsőre picit lehet, hogy a buszokon is Szalóczy szólal meg :D
2017. dec. 1. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár elsőre picit h furcsa lenne*
2017. dec. 1. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!