A hajnali vonaton a kaller önkényesen hamisnak nevezte a 50%-os közelkalmazotti papíromat és közölte, hogy fel fog jelenteni. Most mi lesz?
"Fény-má-solt-a pecsét" - ezzel a felkiáltással bevonta tőlem, megbüntett 8 ezer forintra és közölte, hogy fel fog jelenteni közokirat hamisítás miatt.
Most mi legyen? Holnap mit csináljak a munkahelyemen, hogy ez a dolog legyen gyorsan elsimítva?
nehogy már az országra fogd!
azt hiszed, fejlettebb nyugati országban nem történhet meg?
rohadt könnyű egy színes fénymásolóval ilyen papírt csinálni egyébként!
engem sosem kaptak el, pedig éveken át volt hamis papírom, pedig sosem voltam közalkalmazott!
nem volt fénymásolt, igazi pecsét volt rajta, csak épp sosem dolgoztam ott, nem voltam jogosult, hanem egy ismerőstől évente 500 ft-ért vettem meg a papírt.
2 utazás alatt már vissza is hozta az árát.
nem vizsgálták sosem, hogy ténylegesen közalkalmazott vagyok-e.
basszus, bárki meg tudja szerkeszteni word-ben azt az igazolást, még egy 10 éves gyerek is. a pecsét rá meg jóformán mindenhonnan beszerezhető, mert a fél ország közalkalmazott, a nyakamat rá, hogy mindenkinek van több ilyen ismerőse, aki iskolában, óvodában, kórházban, kormányhivatalban, önkormányzatnál, stb. dolgozik. A pecséthez meg kb a takarítónő is hozzáfér.
Szóval ha a kalauznak egy picit is gyanús volt a píprod, akkor igenis helyesen járt el.
Elhiszem, h felháborít, és neked ez kellemetlenség, de ez van, azzal is pl időt (és néha pénzt) vesztesz, hogy megállít a rendőr igazoltatni, haragudhatsz rá, de ő csak a munkáját végzi.
Meghurcolni a kisembert... hát ezt ne nevezzük már meghurcolásnak! :)
Téged se hurcoltak még meg életedben!
Eladósítani meg azt lehet, aki felelőtlenül aláír olyasmit, amit nem tud fizetni.
Te vmi bérenc vagy, ezzel a rossz demagóg dumával?
amúgy meg mi az, h "önkényesen"?
tán igazságügyi szakértőt kellett volna a helyszínre hívnia?
igazolod, ahogy előttem leírták, és nem lesz folytatása az ügynek.
Kérsz egy igazolást hogy te pedig közalkalmazott vagy.
És kész.
Nekem meg ebből a bezzeg ez az ország emberek nem tetszenek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!