M3 metrófelújítás: Gyalog kellett két megállót hazajönnöm, mert nem fértek fel este 17:00 körül az emberek a pótlóbuszokra, miért mondják a médiában hogy minden rendben?
Ahogy kiléptem a munkahelyemről már gyanús volt hogy miért gyalogolnak tök sokan a járdán a Nyugati felé. Nem értettem amíg az első totál teli lévő buszt meg nem pillantottam.
Láttam hogy esélytelen hazajutnom pótlóbusszal. Így haza kellett gyalog jönnöm. Mi lesz ha időre kell mennem valahova?
Másik a lift és mozgólépcső kérdése.
Hogy miért nem lehet ezt is építeni hamár hozzányúlunk a metróhoz???
Ennél sokkal többet utazom, csak annyit írtam hogy két megállót kellett gyalog jönnöm hazáig.
Viszonylag ritka hogy valaki háztól házig tud menni metróval az össz utasszámhoz képest.
Másik hogy mi van az öreg mozgásában korlátozott fáradt bizonytalanul közlekedőkkel?
Pl. télen felfagyott vagy latyakos utakon?
Esélytelen elindulniuk 5h körül. Ők is gyalogoljanak?
Mindenki engem sajnált (le) pedig a kérdés inkább közhasznú volt és nem rám vonatkozó, csak magam példáján mutattam be hogy mit tapasztaltam. (nem a híradások sikerpropagandájára hallgatva)
Ja nem állítottam hogy minden rendben lesz és elvárom hogy kényelmesebb legyen busszal járni mint metróval.
Csak ezt előre közölhették volna hivatalos híradóban.
Ehelyett azt hallom milyen jól működik.
Szombat Vasnap is bent voltam melózni akkor jól ment a pótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!