Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 16 percet késett a vonat, nem...

16 percet késett a vonat, nem értem el a csatlakozást, visszakérhetem a jegy árát?

Figyelt kérdés
Illetve milyen esetben téríti vissza a MÁV a jegy árát?

2017. nov. 6. 01:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

„A napi 3X induló buszhoz pedig indulj el időben."

Legutóbb mikor ilyen arrogáns, életszerűtlen reakciót kaptam benyúltam az ügyintézőért a pult mögé.

Történt ugyanis, hogy nagymamámat elkísértem a keletibe, ott ő szállt volna fel egy másik vonatra amire már megvásárolta a helyjegyet. A keletibe érkező vonatunk 50 percet késett, a MÁV hibájából fakadó műszaki probléma végett. Nyilván lekéste a csatlakozást. Már 10 perce taglaltam az ügyfélszolgálaton mi is a probléma ezzel és hogy adják vissza a jegy árát.

Majd a kis köc.sög mosolyogva közölte, hogy:

„a nagymama majd legközelebb korábban indul el"

Ekkor pattant el az agyam. Rendszeres ingázóként van ezzel tapasztalom, de mikor egy idős asszonnyal szemben is még ők a nagy arcok, miközben fülüket farkukat be kellene húzniuk... Elképesztő ez a pofátlanság.

Értitek, 10 percre hivatkoznak aztán meg beszólogatnak:) Mikor az egész személyszállítás romokban.

Egyébként Japánban 6 perc késést posztoltak múltkor instagramra, mint eseményt!

2017. nov. 14. 00:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Hm, milyen érdekes, az Expressz+IC vonat kb. 27-28 percet késett, épp a 30 perces visszafizetési határ alatt, azt bezzeg be tudta tartani. Nem történt semmi, csak állítólag sok a fel-leszálló, és nehezen nyílnak a kocsiajtók.
2023. jún. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!