Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Este 10 óra után is gyakoriak...

Este 10 óra után is gyakoriak az ellenőrök a villamosokon, buszokon?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta, h amikor ilyenkor eljártam, akkor az 1es villamoson pld. csak páran ültünk egy kocsiba. Egyáltalán ilyenkor dolgoznak ellenőrök?, az 1es egyébként se találkoztam még egyel se, bármikor, bár nem rég óta járok azon. Nem hiszem, h megéri nekik arra az 1-2 emberre kiküldeni ellenőrt, akiknek lehet ugyanúgy van bérletük.

2017. szept. 25. 18:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem sokat érek a válaszaitokkal, ezt valóban benéztem, h péntek hajnal, az még hétköznap, de a kérdésem lényegét nem igazán tudtuk tárgyalni. Az 1esnek 0:26kor indul az utolsó járata, alapból nem megy csak a hidgkutiig, talán ott nem indokolja semmi, h túl sokan legyenek, én már tapasztaltam, h nem is voltak sokan, egyik utolsó fél 12 utáni járatot kaptam el nyáron, és utaztunk kb. 2-3an egy kocsiban, de több ilyen éjszakai hazajövetelemnél megfigyeltem már ezt. A kérdés igazából arra vonatkozott, h ilyenkor megéri-e nekik, pont egy ilyen járatra kiküldeni valakit, mert lehet most hónapokig járnék az 1essel napi szinten, nappal, akkor se kapnék ellenőrt, nem, h este. Gondolom a belvárosi járatokra jobban mennek, ott 22-0 között még bőven van élet. Itt nem volt, és felmerül a kérdés, h erre valszeg egyékbént se terveznek ellenőrt állítani épp ezért.
2017. szept. 25. 20:19
 12/13 A kérdező kommentje:
De lényegtelen mert erre a 4-6osra vagytok ráállva, nincs sok tapasztalatom róla, de egyszer estefele mentem a 7. kerbe egy programra és eléggé tömve volt, még talán 11 óra körül a visszafele úton is. Más kategória. Nem akarom nagyon megfejteni, h mit miért, mert nem értek hozzá annyira, de tudom, tapasztalatból, h itt nem ilyen azon a vonalon ahol én járok az 1essel. Gondolom ott közel van a bulinegyed, alapból indokoltabb, h rendőrök, közteresek figyeljék. Itt inkább izgulok azon, h olyan kevesen vagyunk, h valaki gondol egyet és betámad, csak mert idióta, és balhézni akar, mint, h abból az 5 emberből aki az egész jármű összes kocsiján utazik, valamelyik ellenőr.
2017. szept. 25. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Rendszeresen járok 1-essel (Szentlélek tér - Infopark - Árpád híd M). Nappal láttam már rajta ellenőrt nem is egyszer. Utaztam már rajta hétköznap 23:00 után kb 1-2 ember volt rajta per kocsi - ilyenkor szerintem nem küldenek rá ellenőrt.

Éjszakai buszokon (pl.: 923) minden ajtónál áll egy biztonsági, hasonlóan az éjjeli 6-oson is vannak. Mivel éjjel bizonyos alakok által elkövetett bűncselekményektől jobban tartanak, illetve a szórakozó, részeg, sokszor beszívott fiatalok is "kontrolálatlanabbak". Nincs sok ellenőr Budapesten, ha vannak főleg a nagyobb járatokra küldik őket, első ajtóson még sose láttam.

Röviden: elvileg lehet rajta, de kb. 0 a valószínűsége!

2017. szept. 25. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!