Mikor kezdik meg az 1-es villamos meghosszabítását Kelenföld vasútállomás felé?
Hétfőn elkezdték! Sajnos ez fakivágással is jár, de legalább van faültetési program is a városban ("Tízezer új fát Budapestre!")
Egy másik hír, hogy újabb 26 CAF villamos fog jönni jövőre. Aminek szintén örülök.
Az Etele út tényleg hangulatos volt, de én néha ott járva láttam az árnyoldalát is. Rettenetesen sok hajléktalan, részeg emberek, engem az esetek felében leszólítottak valamivel, a hajléktalanok kunyeráltak (bár amelyik ezt rendes hangnemben tette, az ellen végülis nincs kifogásom;volt köztük tiszta ill. volt, hogy rettentően meghálálta a minimális kaját, amit adtam neki).
Nem tudom, mennyire biztonságos este a környék, hiszen a sok fa között sötét van, bármi történhet ha pl. egy 45 kg gyenge nő sétál hazafele akár délután fél hétkor ősz végén, tavasz elején.
Továbbá az Etele út menti parkra szerintem 100%-ig ráfér a felújítás, a Népliget sokkal különb állapotban van. Ettől még nyilván nem értek azzal egyet, hogy a villamos által NEM érintett területen, a parkban is irtsák a fákat, de a felújítás kell.
Utolsó, nem igazán értem, hogy miről beszélsz, én az Etelén lakom, negyedévente egyszer, ha látok valami kétes alakot.
Nő létemre éjszaka is nyugodtan haza merek menni, sosem ért még semmiféle atrocitás se éjjel-se nappal.
Hát én nem lakom ott, de eddig amikor elmentem, az esetek felében leszólítottak, tény, hogy méha udvarias hajléktalan tarhálni, na most igaz, hogy meg kell élniük nekik is, tehát amíg normális, addig nem lehet szavam. Egyszer meg egy fura átutazó. De nem mindre emlékszem...
A parkban mindig látok hajléktalanokat, ők se tudom milyenek, igaz az én környékemen is laknak a peremen, sátorban, rádiót hallgatva. :D
Csak ott az Etele úton mondjuk a Bártfai utcai megállótól a busztól, majdan a villamostól sétálni a panelek felé.... Nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek.
Nálunk ahol lakom, az utca egyik felén társasházak, mellette fasorok, úttest és a másik felén a sátoros hajléktalan. Sötétben félek néha, hogy ő a békés fajta-e vagy nem és kiugrik a sátorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!