Repülőn van lehetőség telefont tölteni?
Figyelt kérdés
Van esetleg konnektor, vagy valamilyen lehetőség, hogy telefont töltsünk? Vagy jobb lenne beszerezni vezeték nélküli töltőt? FinnAir társaságról lenne szó.2017. aug. 30. 17:28
1/4 anonim válasza:
Attól függ milyen típusú géppel mész. Szerintem mindegyik járatukon nincs.
2/4 anonim válasza:
'Szerintem mindegyik járatukon nincs' Ez aztán a fogalmazás:)
Amúgy pedig, tudtommal nem is lehet telefont használni repülőn.
3/4 anonim válasza:
Kicsit fáradt vagyok de szerintem a lényeg átment. Illetve nagyon rosszul tudod hogy nem lehet telefont használni. Repülőgépes üzemmódba kell tenni, utazómagasságon pedig egyéb elektromos eszközt is lehet használni(pl.: laptop).Nem véletlenül van egyre több légitársaságnál wifi is a fedélzeten.
4/4 anonim válasza:
Interkontinentális járatokon van USB aljzat, amire rá tudod rakni a kütyüket töltésre. Rövid repülőutakra pl Európán belül, nem jellemző, hogy olyan gépek vannak amelyeken van ilyen lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!