Ez a BKK futár app mennyire használható, érthető? Tényleg el lehet vele találni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 21:40
1/4 anonim válasza:
Igen abszolút, szerintem teljesen jó kis app. Csomószor csak a címet tudom, hogy hova kell menni, életemben nem voltam ott, és odatalalálok vele. Annyi, hogy a metrók, hévek és a 4-6-os csak offline van benne, de ezzel együtt is a leghasznosabb app a telómon
2/4 anonim válasza:
Töltsd le és nézd meg, te mennyire érted, ha meg enn, akkor menj vissza Google Mapsre. De egyébként nem mintha akkora különbség lenne térképapp és térképapp között.
3/4 anonim válasza:
Teljesen jó.
A legjobb benne a real-time indulási idő kijelzés. Ugyanazt mutatja, ami a nagyobb megállókban levő kijelzőkön is van, de ez minden megállóra működik. GPS-t használja, szóval csak beírod hova akarsz menni (a címkeresője jóval szarabb, mint a google) és mutatja hol mire kell felszállnod.
4/4 anonim válasza:
A futár tökéletes.
Budaörsön pl lassan 1 hete csak kelenföldről jár a mechanika felé a 87-es, visszafelé sose jön egyse.
A jármű pozíciókat viszont jól jelzi (figyelembe véve a rendszer késését)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!