Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Illik-e átadni az ülőhelyet...

Illik-e átadni az ülőhelyet egy fiatal nőnek, ha a magassarkú cipője miatt nehezen tud állni?

Figyelt kérdés
Ti átadnátok az ülőhelyet, ha ilyet láttok? Egészséges, fiatal nőről van szó, akinek csak azért nehéz állni, mert magassarkú cipőben van. Ő "rászorulónak" számít emiatt? Vagy az ő baja hogy miért ilyen cipőt vett fel, ha buszra száll?

2017. aug. 18. 13:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"Légyszi ne Te akard eldönteni, hogy hová megyek munka után, és ott hogyan szeretnék"

Légyszi, ne te akard eldönteni, hogy átadom e a helyem...

Amúgy épeszű ember visz magával egy táskát, szatyrot, batyut, amibe beteszi a magassarkút.

2017. aug. 18. 17:48
 22/39 A kérdező kommentje:

21: Nem akarom megmondani hogy átadd a helyem, soha senkire nem szólnék rá emiatt. Annyit írtam, hogy néha jól esne, ha átadnák olyanok, akiknek ez cseppet sem lenne megterhelő.

Amúgy szerinted az összes nő hibbant, akit munkaidő után az utcán, járműveken, üzletekben, akárhol magassarkúban merészel megjelenni? Gratula!

2017. aug. 18. 17:55
 23/39 anonim ***** válasza:
73%

"Annyit írtam, hogy néha jól esne, ha átadnák olyanok, akiknek ez cseppet sem lenne megterhelő. "

Ez képzeld el bármilyen fura is, de egy férfinak is jól esne, mégse látok olyat, hogy egy nő felállna átadni a helyét, egy férfinak, akiről esetleg látja, hogy hullafáradt és majd összeesik, mert 28. órája talpon van.... Ja mert azt nem illik? (és mielőtt belekötsz: személyes élmény, és tudom-tudom mimóza az ilyen "férfi")

2017. aug. 18. 17:59
 24/39 anonim ***** válasza:
58%

"Képzeld, ott sem egy helyben ül egész nap az ember lánya, hanem megbeszélésekre rohan, ügyfelekhez megy, küldeményeket postáz... Szóval a végére elfárad."

Nem ez a tipikus, de elhiszem, hogy van ilyen is. Erre megoldás a már említett váltócipő.

2017. aug. 18. 18:33
 25/39 anonim ***** válasza:
9%

20-as kedvéért divattanácsadás következik. :)

Az első tényleg nem előírás sehol, sőt komoly helyen ki is röhögnének platformmal és ekkora sarokkal, ráadásul pirosban. Viszont a második sem elegáns, fiatal nőnek meg főleg nem passzol, 50 fölött talán... Irodába, tárgyalásra egy elegáns öltözékhez ilyesmi való:

[link]

24: Nem érted? Egy tárgyalásra vagy egy ügyfélhez pont nem szaladhatok el váltócipőben, bármennyire rohannom kell.

2017. aug. 18. 18:42
 26/39 anonim ***** válasza:
65%

"Egy tárgyalásra vagy egy ügyfélhez pont nem szaladhatok el váltócipőben, bármennyire rohannom kell."

Mondjuk egy tárgyaláson pont nem a cipőd fogják nézni, az ügyfél sem az alapján dönt hogy mennyire magas a sarkad. Ráadásul ha már egy ügyfélnél a külsőségekre kell adni akkor ott bukok a dolog hogy BKV-zol...

2017. aug. 18. 18:48
 27/39 anonim ***** válasza:
80%
Akkor legyél elegáns, de tönkreteszed cserébe a lábad... Akkor emg főleg nem az fog már múlni, hogy a buszon még abban vagy-e egy kis időre a napi 8-10 óra után. :D
2017. aug. 18. 18:53
 28/39 A kérdező kommentje:
25: ennyire nehezen érted? Nem az ügyfélhez BKV-zom, hanem a munkaidő után haza, vagy ahol még dolgom van... Csak azt próbálom megvilágítani, hogy a 8-10-12 órás munkaidőm előtte nem láblógatásból áll, és elég hülyén adná ki magát, ha közben cipőt cserélgetnék.
2017. aug. 18. 18:53
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha nem tűnt volna fel, most épp nem rólad van szó hanem az előttem válaszolóról...

Másrészt visszatérve rád, továbbra sem értem miért nem lehet csere cipőt vinni. Főleg annak fényében hogy a nők többségének van egy nagyobb fajta táskája, abban bőven elfér.

"Amúgy szerinted az összes nő hibbant"

Amúgy egy szóval nem mondtam hogy az összes. De ha már valaki felvette, akkor ne sírjon a szája.

"elég hülyén adná ki magát, ha közben cipőt cserélgetnék"

Miért adná ki magát hülyén? Minden normális ember tudja hogy a magassarkú csak alkalmi cipő és a kutyát nem érdekelné hogy éppen lecseréled.

2017. aug. 18. 18:59
 30/39 anonim ***** válasza:
34%
Részben a munkakörtől, részben az ember egyéni stílusától függően valakinek alkalmi viselet, másnak pedig a normál hétköznapi megjelenés része. Az utóbbi kategóriában is elég sokan vannak, ők szerinted nem normálisak?
2017. aug. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!