Csütörtök délben elkell sétálnom a buszmegbe, ami 2 km. Vigyek esernyőt?
Arra gondoltam , hogy viszek esernyőt , hogy védjem a fejem a naptól az aszfalton , ti láttatok/csináltatok már ilyet? Hülyének néznének?
/ az olyan válaszok , miszerint miért érdekel mások véleménye , nem érdekel . A kérdésre válaszoljatok , köszi/
7-es vagyok. Mi volt megbántó a válaszomban.
Teljesen komoly a fejkendő. Inkább, mint a hőguta.
Kedves #7, megkövetlek, én voltam félreérthető. A hőguta kifejezés miatt írtam a te számodat, bocsánat!
A megbántás szó - tőled függetlenül - a saját érzéseimet takarja. Én SEM írtam sértőt, rosszat.
Akkor most várjuk együtt a kérdező hasonló helyreigazítását...
Én köszönöm, hogy együtt tisztáztuk!
Az aszfaltos privát volt vagy törölték?
Én írtam. Törölték.
Azt írtam, hogy a mások aszfaltoznak ilyen időben, utat csinálnak a semmiből, másnak meg ennyi baja van, hogy kell egy kicsit sétálni.
Nem hinném, hogy törölték volna ilyen visszafogott szöveggel, nem írtál szalonképtelent?
Lehet, hogy a kérdező kazánt fűt munkaidőben, az is "forró" mesterség! A szabad idejében meg hadd sétáljon, ne irigyeld!
Egyébként a kérdés NEM a sétára, hanem az esernyőre vonatkozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!