Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csütörtök délben elkell...

Csütörtök délben elkell sétálnom a buszmegbe, ami 2 km. Vigyek esernyőt?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam , hogy viszek esernyőt , hogy védjem a fejem a naptól az aszfalton , ti láttatok/csináltatok már ilyet? Hülyének néznének?

/ az olyan válaszok , miszerint miért érdekel mások véleménye , nem érdekel . A kérdésre válaszoljatok , köszi/

2017. aug. 1. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Mi volt megbántó a válaszomban.

Teljesen komoly a fejkendő. Inkább, mint a hőguta.

2017. aug. 4. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves #7, megkövetlek, én voltam félreérthető. A hőguta kifejezés miatt írtam a te számodat, bocsánat!

A megbántás szó - tőled függetlenül - a saját érzéseimet takarja. Én SEM írtam sértőt, rosszat.

Akkor most várjuk együtt a kérdező hasonló helyreigazítását...

2017. aug. 4. 05:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem nektek írtam , volt még egy válaszoló , aki azt írta hogy más az aszfalton dolgozik egész nap más (én) meg sétál. Neki üzentem nem nektek. Bocsi ha valami félreérthető volt, köszi hogy válaszoltatok
2017. aug. 4. 09:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Én köszönöm, hogy együtt tisztáztuk!

Az aszfaltos privát volt vagy törölték?

2017. aug. 5. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Én írtam. Törölték.

Azt írtam, hogy a mások aszfaltoznak ilyen időben, utat csinálnak a semmiből, másnak meg ennyi baja van, hogy kell egy kicsit sétálni.

2017. aug. 5. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy törölték volna ilyen visszafogott szöveggel, nem írtál szalonképtelent?

Lehet, hogy a kérdező kazánt fűt munkaidőben, az is "forró" mesterség! A szabad idejében meg hadd sétáljon, ne irigyeld!

Egyébként a kérdés NEM a sétára, hanem az esernyőre vonatkozott...

2017. aug. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!