Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mozdonyvezetők! Milyen a...

Lacinho10 kérdése:

Mozdonyvezetők! Milyen a szakma, milyen a képzés nehézsége, össze lehet egyeztetni a mozdonyvezetőséget a családdal? Orvosi alkalmasságiról vélemények?

Figyelt kérdés
Debrecenben fog indulni képzés azért érdeklődök, hogy jelentkezzek-e vagy sem.

2017. júl. 25. 07:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"110 nettót visz haza 20 év tapasztalattal.."

Ez teljesen kizárt, de otthon elhinni is naivitás, amikor a felét letagadja.

Motorvonat vezető kategóriát is indítanak, az ő bérüket pozicionálták arcátlanul alacsonyra.

2017. júl. 28. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosi vizsgálatokat nem kell túlmisztifikálni.

Az utóbbi években nem szigorítottak, sőt enyhítettek a feltételeken.

Elfogadják a szemüveggel korrigálható látásproblémákat is.

Pszichologia valóban kemény.

A màsodik körre visszahívottaknak konkrétan kiosztanak MÁV F1 F2 utasításokból egy fejezetet, amiből kikérdezik őket, mit tudtak otthon szakmai magyarázat nélkül értelmezni.

2017. júl. 28. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
De miért tagadná le? Az igaz, hogy nem láttam papíron a fizetését, de tudom róla hogy keveset keres. Állandóan panaszkodik a munkára, hogy nem fizetik meg. Amikor rákérdeztem egyszer, nekem ezt mondta és én hiszek neki.
2017. júl. 28. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Motorvonavezetői flevetelin voltam március 31-en . A hölgy br 182.000 ft-ot mondott kezdőként, es a probaido letelte utan br.220.000 ft-ot. + cafateria.

Orvosi vizsgalaton nekem minden sikerult, nem egy nagy dolog.... vqgy egeszsegileg alkalmas vagy rá vagy nem.

De hogy pontos választ kapj mind3n kerdesedre privatban megadom a holgy elerhetőségét, és akkor azt kerdezel amit akarsz, es valoszinüleg a legpontosabb valaszt fogod kapni.

2017. júl. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!