Ha a BKK online bérlet felülete nem elérhető, akkor hogy kellene bemutatni a bérletet?
Jó pár órája nem elérhető a shop.bkk.hu, és az ez alól elérhető bérlet bemutató felület, a [link] sem.
A BKK azt kommunikálja, hogy csak maga a shop nem megy, de ez nem igaz, lófing nem jön be.
Ilyenkor ez rohadt kellemetlen, mert nincs mit bemutatni. Ma így ingyenes az utazás a városban? Külön ciki annak, aki mondjuk elővárosi vonattal jön be, mert ott még dumálhatja is ki magát, hogy hát nem megy az a rendszer, amiről amúgy a BKK nem is annyira vonta be a MÁV-START-ot.
Most már kezdek arra hajlani, hogy igaza van azoknak, akik szerint ezt vissza kell vonni a francba. Az online bérletek helyett lehessen szépen átvenni egy papíros bérletet, aztán helló. Én nagyon nyitott vagyok az ilyen dolgokra, az elsők között vettem bérletet, na de az már mindennek a teteje, hogy semmilyen módon nem tudom azt elővarázsolni, órákon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!