Mi a véleményetek erről a járatról?
Óbuda, Bogdáni út - Széll Kálmán tér
9/109-es vonalán a Cs.-K. uszodáig, onnan 960-as vonalán a Széll Kálmán térre. Visszafelé hasonlóan. A 109-es menetrendjébe igazítva, összehangolva a 9-essel.
Jelzés: 209
Indok: Sokan utaznak a III. kerületből a Széll Kálmán térre - akiknek nem jó a (nagyon lassú) 17-es . Jelenleg 3 megállóért át kell szállni a 4-6-ra, ami általában elég zsúfolt is, plusz várakozás/gyalaglás - ami nem olyan sok, de felesleges, ha van egy ilyen járat, és plusz idő...
Így ÉK-Budáról is lenne egy járat a legközelebbi óriáscsomóponthoz.
Egyrészt ez egy valós utazási igény, másrészt csúcsidőben annyit veszítene a dugók miatt az ember, hogy nemigen volna értelme. Hacsak nem az amúgy is zsúfolt Margit körúti villamospályát hasznàlná a járat, bár odáig eljutni is nehézkes.
Ami szerintem a fő problèma, az a Pacsirtamező utcai villamos projektjének az elkaszálàsa. Az megoldaná ezt is, főleg, ha a villamospályáról végre kitiltanák az autóforgalmat.
Nem a 17-es helyett. Ez azoknak lenne jó, akiknek eleve át kell szállniuk a 17-re, és nem "közvetlenül" használják.
Tudom, hogy nagy dugók vannak, szerintem buszsávval azért lehet javítani a helyzeten. Nem hiszem, hogy valaha is a Bécsi útról kitiltják az autókat, hogy kizárólag villamosok közlekedhessenek rajta...
Ráadásul?
Nem azért, mert szerintem rossz ötlet, mert alapvetően nem az, csak kizárt dolog, hogy ebbe a városvezetés beleegyezik. Nem arról híresek, hogy a tömegközlekedésért feláldozzák az autóutakat....
Én nagyon örülnék neki. Már régóta nagy hiány az óbudai lkt.-en élőknek, akik nem a fonódó mellett laknak. Nagy hiányt pótolna!!! Most a reggeli csúcsban ez egy 6 perc kiesés nekem, felbattyogni a villamosig, ok, 2 perc múlva jön, de tele van. Plusz 2 megálló, olyan fölöslegesnek érzem.
A Bécsi utat soha az életben nem fogják kocsimentesíteni, de nem csak azért mert Tarlósék nem akarják, az ottlakók sem! Hol parkolnának??? Az egy sűrűn lakott út, tele társasházakkal. Ha meg csak engedéllyel lehetne, macerás lenne ellenőrizgetni ki jogosult behajtásra/parkolásra, mivan ha felugrik valaki valakihez, áh... Azt meg végképp nem tudom, hogy gondolta, hogy a Nagyszombat utcán menjen a villamos! Ezekről álmodozni is kár!
en a 34es vonalan utazom minden nap
a 134es sose jon
regebben laktam a IX. keruletben, a XI. keruletben es a XII. keruletben
szerintem nem zsufolt es ha az Arpad hidon kiepitenek a megallot pazar lenne
tobbet nem is kivannek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!