Ha egy megállóért nem veszek jegyet a vaonaton akkor max leszállítanak?
Figyelt kérdés
Egy megálló, 4 percet megy a vonat a másik megállóig.Soha nem jött még rendőr csak a "kaller" .Eddig mindig vettem jegyet!
A gondolattal játszok csak el , mi történik akkor ha azt mondom neki , hogy csak a következő megáálóig megyek?Régebbi kérdésekhez írtátok ,hogy rendőrt hív stb.De kb mire ezt a beszélgetést lefolytatnám vele megáll a voant és én leszállok.
2017. jún. 26. 10:01
1/5 anonim válasza:
Jegy nélküli utazásnál ugyanaz a szankció, akár 1, akár 10 megállót mész....
2/5 A kérdező kommentje:
Persze értelek, de 10 megállónál van ideje rendőrt hívni.Egy megállónál meg szerintem nem sok esély van rá.
2017. jún. 26. 10:21
3/5 anonim válasza:
Ha tudod húzni az időt és nincs közteres se aki feltarthat, le tudsz ugrani és elhúzni a csíkot.
4/5 anonim válasza:
a megállóban elkapnak. Kell az neked? a MÁV teljesíti az elvárásodat(nagyjából) akkor elvárják, hogy vegyél jegyet..
5/5 anonim válasza:
mondjuk ezen én is gondolkodtam már, volt olyan hogy valakinek nem volt jegye, és felajánlotta hogy vagy leszáll, vagy rendőrt hív, nagy nehezen leszállt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!