Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Párszáz forintért el lehet...

Párszáz forintért el lehet jutni a Balatonra?

Figyelt kérdés

Az alábbi linken található egy átszállás nélküli vonat Miskolcról egyenesen Balatonszemesre:

[link]

Az lenne a kérdésem, hogy tényleg 695Ft/fő a menetjegy ára? Számomra hihetetlen, hogy 90%-os jeggyel ilyen olcsón eljuthatunk a Balatonra. De ha igaz, akkor annak nagyon örülök.

Valamint arra is kiváncsi lennék, hogy tényleg létezik ez a vonat, hogy Miskolcról egészen a balatonig visz átszállás nélkül?

Elénézést ha butaságot kérdeztem, csak szeretném tudni ti mit gondoltok erről! :)

Szép napot mindenkinek.

2017. jún. 17. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Én nem találtam közvetlen vonatot az Elvirán, tehát minimum egy átszállás lesz.

[link]

A 90%-os jegy tényleg annyi, max. pótjegy, helyjegy kellhet IC-re ezen kívül.

2017. jún. 17. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vam olyan vonat. Ezüstpart expressz a neve, Miskolc Tiszai palyaudvar és Keszthely között. Mai naptól a nyári menetrend végéig nap 1 oda, és vissza.
2017. jún. 17. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"tényleg 695Ft/fő a menetjegy ára? Számomra hihetetlen, hogy 90%-os jeggyel ilyen olcsón eljuthatunk a Balatonra."

Mi ezen olyan hihetetlen? A teljes árú az közel 7 ezer Ft.

Neked 90%-os kedvezményed van, ezért a teljes árúnak a tizede lesz az ár, vagyis 700 Ft. Nincs ebben semmi hihetetlen.

2017. jún. 17. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyes, a keresés napjától is függ, hogy megtalálod-e. Ez egy fürdősvonat, csak a mától kezdődő szezonban közlekedik.

Kérdező: mivel a 90 százalékos jegy 90 százaléknyi, az állam által neked ajándékozott kedvezményt is tartalmaz, neked tényleg csak 695 Ft-ba kerül eljutni a Balatonra. Nekem meg 6950-be meg még néhány adóforintomba mások utazása. Végülis korrekt nem? (Félre ne érts: nem irigylem, mert tudom, hogy az életminőséget erősen és negatívan befolyásoló helyzetek után jár a kedvezmény. Csak azt nem értem, hogy miért ilyen hatalmas a kedvezmény mértéke és miért jár korlátlan mennyiségben és korlátlan távolságra?)

2017. jún. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!