Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudok diák bérletet...

Hogy tudok diák bérletet venni Bécsben?

Figyelt kérdés
Magyarországon tanulok egyetemen, azonban most végzek az alapszakkal, szeptembertől kezdem a mesterszakot. Az iskola a diákigazolványokat bevonta, így csak egy magyar nyelvű A4-es igazolást kaptam, ami a diákigazolványt helyettesíti. Ez itthon teljesen rendben van és tiszta, de mi a helyzet, ha külföldön szeretnék diák kedvezményt igénybe venni (amire jogosult vagyok EU-n belül)?
2017. jún. 13. 22:55
 1/1 anonim válasza:
Már nagyon régen voltam diák, de akkor volt nemzetközi diákigazolvány, amit itthon is meg lehetett venni. Az igazolta, hogy diák valaki és jogosult a kedvezményekre. EU-ban illene ilyennek lennie, vagy hasonlónak. Hallgatói iroda az egyetemen, vagy hasonló nem tud segíteni? Bécsben tanuló magyar egyetemisták.
2017. jún. 20. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!