21/26 anonim válasza:
Én nem tudom mi a problémája az embereknek a magaspadlóval. Elkényelmesedett ez a világ, 30 éve miért nem volt probléma? Ja igen, azért mert nem volt alacsonypadló, mégis felszállt Bözsi néni a banyatankkal az Ikarusra.
22/26 A kérdező kommentje:
Mert talán a 263 hosszabb mint a 260-as. És tudom kicsit furin hangzik, de én szeretem azokat a tárgyakat amik kicsik, kevés van belőlük vagy nagyon ritka és értékes. Kicsit furin hangzik tudom, de minden ember más és más. És szerintem a másság az jó dolog
2017. jún. 15. 22:01
25/26 anonim válasza:
Én inkább az Ikarusokat komálom. Főleg a budapesti 280 "Gyors" változatát. Gyors, kényelmes, megbízható, saját magunknak csináltuk.
26/26 anonim válasza:
Mercedes. Haladni kéne a korral. Mert ma már jobb buszok..
Máshol sem jár már 260 meg 280
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!