Akkor most kifejtem véleményeimet:
Ikarus 260/280: Minden porcikájukat imádom, a tökéletes busz (látszik is a felújításokon hogy a BKV foglalkozik velük valamennyire), nagyon sajnálom hogy pár éven belül már nem láthatjuk őket, képes vagyok másfél órát várni hogy a vonalon közlekedő egyetlen Ikarussal mehessek haza.
Volvo: Kicsi ablakok, légkondi többnyire működésképtelen, viszont imádom a hangját, meg ahogy a motor szétrázza a buszt+nagyon jól néznek ki.
VanHool: Keskeny ülések, szintén rossz légkondi, a régebbiek rondák is.
Mercedes-Benz Citaro C2: A legjobb Mercik, szeretem őket, légkondi remek, ablakok jók, nagyok, szép az egész busz.
Conecto: Hasonlóan vélekedek róla mint a Citarokról, nem annyira szép, de az ablak szintén jó, légkondi dettó, háta ronda.
Karsan ATAK: 1,5 év után szénné égett, amúgy nincs vele gondom, a légkondi nagyon jó, ablakok meg zavaróan nyithatóak.
Modulo M108D/Ikarus V127: Jó kis buszok, V127-esen valamivel jobb az üléselrendezés, hangulatos kék belső világítás.
Modulo midibusz: Ronda, kevés ülés, legalább tágas, de belső idióta elrendezés, (nem pesthez illő).
Ikarus 412: Ablakok kicsik, túl szűk az egész belső, brutális füst jön ki belőlük, nem bejövős, de legalább Ikarus.
Összességében szerintem a TOP 5:
1. Ikarus 260/280
2. Mercedes-Benz Citaro C2
3. Volvo 7700A
4. Ikarus V127/Modulo M108d
5. Mercedes-Benz Conecto G
Meg a MAN-okat meg a Solarisokat is kihagytad.
A 415, 435-ösöket meg nem említetted, bár azokért tényleg nem lenne kár, ha selejteznék.
De amúgy nem értem miért utálod ennyire a 200-as szériát, pedig az eddigi legjobb, legkényelmesebb buszok.
A kigyulladó török foskupac karsanok meg remélem minél hamarabb eltűnnek Budapestről.
Én a 263-ast sajnálni fogom. Nálam a top 5
1. Mercedes
2 Ikarus 412,263 meg amik még alacsonyoadlósak
3. Modulo
4. Van Hool
5. Karsan Atak, Evoupro Modulo Electric
6. Volvo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!