500km-es vonatjegy még létezik?
Jövő hónapban mennem kell majd BP-re, ami ide 220km-es út lenne. A diákjegy 1850 Ft lenne oda, illetve vissza is, tehát, 3690Ft.
Viszont még régen hallottam egy olyan lehetőségről, hogy 500km-es jeggyel adott napon korlátlanul lehet közlekedni.
Itt jön az a része, hogy egy 500km-es jegy csak 3200Ft.
Ez még ma is létezik? Mert akkor tényleg jobban megérné megvenni az 500-as jegyet, és azt használni az adott nap.
Tudom nem nagy a különbség, de diákként még az a pár száz forint sem jelentéktelen.
Ezt akkor napijegynek hívnák, nem. Szerintem nincs.
Amúgy az ország két legtávolabbi települése szerintem 520km. Gondolom akkor van 500km-es jegy. Az viszont hülyeségnek hangzik, hogy azzal bármennyit mehetsz. Persze láttam már más hülyeséget is.
Szerintem ráírják a kiindulási állomást és a célállomást.
Tehát ha mondjuk Bivalybasznádról indulsz, akkor elég érdekes helyzetben leszel, amikor már hazafelé tartasz, és mondjuk a következő állomás Bivalybasznád és jön a kaller.
Szerintem nem éri meg 500 Ft-ért szórakozni ezzel, de te tudod.
Ennyi erővel valamelyik szakaszon ne vegyél jegyet és utazz a vécében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!