A MÁV-nál hogyan tudok félhavi bérletet vásárolni?
Figyelt kérdés
Május 31.-től szeretnék venni félhavi bérletet. Az pont az iskola végéig jó lenne. De azt olvastam,hogy csak 4.től 20-ig vagy 19.-től 5.-ig váltható. Ez igaz? Vgay tudok venni 31.-étől is?2017. máj. 23. 19:00
1/2 anonim válasza:
Nem tudsz 1-től 15-ig bérletet venni. Havi, 30 napos, és félhavi van. A 30 napos kezdőnapját te választhatod meg, a többieknél kötött a kezdő- és befejező idő.
„Az első félhónapra váltott félhavi bérletek (ide értve a tanuló bérleteket is) a tárgyhónap 4-én 0.00 órától 20-án 24.00 óráig, a második félhónapra váltott félhavi bérletek 19-én 0.00 órától a következő hónap 5-én 24.00 óráig érvényesek utazásra.”
↑
A MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA
6.5.12 pont (30. oldal)
Lásd: [link]
Az Üzletszabályzat: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. máj. 24. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!