Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten melyik villamos a...

Budapesten melyik villamos a legjobb? (mármint úgy értem, hogy ganz, tatra meg ilyesmi). És szerintetek meylik villamosvonalon van a legkevesebb utas?

Figyelt kérdés

2017. máj. 18. 19:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a Tatra villamosok,a CAF-ok és a Combinók tetszenek. A többi nem annyira
2017. máj. 23. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Az osszes villamost szeretem kiveve a tatra villamosokat. Nagyon bug a felujitott tatra es semmivel sem jobb mint a ganz vagy a hannoveri. Uj villamosok a legjobbak!
2017. jún. 18. 00:50
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a Tátra jön be a legjobban, annak a legnagyobb az utastere, és a legkényelmesebb üléselrendezésű is, valamint a nagy ablakok miatt a szellőzése is a legjobb. Egyetlenegy hátránya, hogy nem alacsonypadlós.

A Tátra után nálam a Ganz-ok, KCSV-k következnek, főleg a felújítottak, amik máig is megállják a helyüket. Egyedüli hátrányuk nekik is a magas padló (a Tátrákhoz hasonlóan).

A CAF-okban és a Combino-kban az alacsonypadló, ill. a csendesebb menethang pozitívum, de az utastér a régebbi villamosokhoz képest kényelmetlenebb.

Sajnos a hannoveriek egyesítik a többi villamostípus negatív oldalát, az utastér szűkössége és az extrém magaspadló miatt nálam az utolsó helyen van kényelemben. Ha magas peron lenne a hannoveris vonalakon, sokkal előnyösebb lenne. Ami pozitív bennük, hogy az alacsonypadlósokhoz hasonlóan nem túl zajosak.

Hogy melyiken van a legkevesebb utas, nem tudom, többen írták a 12-est, ami az útvonala miatt valószínűleg igaz, bár azt a járatot nem ismerem. A 42-esen sincs túl sok utas, még csúcsidőben sincs rajta tömegnyomor, ennek valószínűleg az az oka, hogy csak Kispest egy kis részén jár a két végállomás közötti közel 10 perces menetidejével.

2020. nov. 14. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Es lepontoznak azert mert nem szeretem a tatrakat... jól van.

Majd ugy is eltunnek idővel. A többi regivel együtt

2020. nov. 15. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
#14: Ne aggódj, engem meg azért pontoztak le, mert szeretem a tátrákat. :D
2020. nov. 15. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor pacsi. :D
2020. nov. 15. 21:31
 17/17 anonim válasza:
Combino
szept. 15. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!