Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten hogy közlekedhetek...

Budapesten hogy közlekedhetek villamossal?

Figyelt kérdés

Pontosabban azt szeretném tudni, melyik oldalon lehet felszállni. A villamoson is csak a jobb oldalon lehet felszállni, mint a buszokon, vagy mindkét oldalon? Ha mindkét oldalon, akkor pl középen lévő peronnál honnan tudjam melyik sínre érkezik a villamos vagy két oldali

peronnál melyik peronra álljak? Mindig két sín van, hogy egyszerre lehessen mindkét irányba közlekedni

a vonalon vagy van olyan ahol csak egy irányba közlekedik? (Jó, ez nem lenne túl célszerű) Tudom ostoba kérdések, de vidéki vagyok és nem szoktam villamossal járni.

2017. máj. 15. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Baromi egyszerű: a megálló elején vagy közepén van menetrendi tábla. Arról leolvasható, hogy az adott irányba melyik megállok esnek és mi a végállomás. A vegallomas a villamosra is ki van írva.
2017. máj. 16. 08:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2017. máj. 16. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:
#9: Szegeden is úgy van.
2017. máj. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!