Nem lenne jobb a metró üzemidejét egy kicsivel kitolni és a villamosok pedig egész éjjel közlekednének?
Figyelt kérdés
Szerintem a 23:30 körül induló utolsó járat túl korai (most ezt így átlagolva mondtam a 4 metróvonalat összevonva) Mondjuk hogyha 0:50-kor menne el az utolsó metró. Szerintem akkor nem lenne az a rohanás az utolsó metróhoz hogy vajon elérem-e vagy nem illetve az éjjeli felszíni közlekedést és kicsit megkönnyítené, ebből adódóan később kéne a szinte lassúmetróként közlekedő éjszakai buszokat indítani. Így nem lenne annyi zaj a kor éjjeli időszakban. De arra is gondoltam hogy non-stop járna a metró és lenne például úgy mint a 6-os villamosnál, hogy minden páratlan héten pótló közlekedne helyette éjjel. Mert ugye tudjuk, hogy a metrót valamikor karban is kéne tartani. A villamosok non-stop közlekedhetnének. Vagy külön éjjeli villamosokat létrehozni például 400-499 számozással. Amik szintén úgy mennének mint az általam fent említett lassúmetróként közlekedő éjjeli buszok. Ti mit tartotok hasznosnak azok közül amiket fentebb leírtam? Esetleg vannak más ötleteitek is?#BKV #Budapest #metró #villamos #tömegközlekedés #éjjel #Budapesti Közlekedési Központ #budapesti közlekedés #éjjeli közlekedés
2017. máj. 8. 23:16
11/11 anonim válasza:
Igazad van, valóban talán van értelme.De a metró hülyeség ahogy van éjszaka! Egy busz éjjel jól halad szerintem, jobban lefedi a várost is.
A napi karbantartást meg el kell végezni a pályán.De azért az éjszakai buszozást is csak ott engedném meg ahol valóban használják is.5 emberért felesleges.Az éjszakai buszozásról meg annyit hogy én nem a forgalmas utakra gondoltam, nyílván a belvárosban van értelme, de pest külterületén felesleges üzeneltetni.
Vidéken ezért nincs 6 óra után busz, max csak helyközi, azért a 2 emberért felesleges buszt indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!