Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan hagyjam figyelmen...

Hogyan hagyjam figyelmen kívül a rosszindulatú embereket a buszon?

Figyelt kérdés

Naponta buszozok falusias vidékről, több falun keresztül be a nagyvárosba, és vissza. Alapvetően szeretek buszozni, de csúnya és barátságtalan a külsőm, így kb. minden úton megkapom néhány embertől ugyanazokat a megvető, lenéző tekinteteket. Egyesek akár egész úton is képesek engem bámulni. Hogyan hagyhatnám ezeket figyelmen kívül, hogy ne okozzon feszültséget bennem? A másik amit nagyon "szeretek" amikor egy szerelmes pár egész álló úton ott nyalakodik előttem, olyan intenzitással hogy jóhogy nem már elkezdenek szexelni. Az ilyeneket is elég nehezen bírom.

Ezeket a megvető pillantásokat csak errefele tapasztalom ahol élek, amikor valahol máshol utazgatok busszal ott azért nincs ez, ott valahogy kellemesebb is az egész.

Meg ha a sofőr bunkó amikor jegyet veszek, az is érzékenyen érint azért

2017. ápr. 5. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Hát, vagy változtass a külsődön.

Vagy olvass, halgass zenét, telefonozz és hagyd figyelmen kívül a többi embert.

2017. ápr. 5. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Ja vagy, ne járj busszal.
2017. ápr. 5. 09:59
 3/5 egySanyi ***** válasza:
80%
Ne a többi utassal foglalkozzál hanem nézz ki az ablakon és csodáld a vidéki táj szépségét. Azon meg elgondolkodhatnál, hogy esetleg nem ártana változtatni a külsődön ha már téged is zavar. Tudod, nincs lehetetlen ...
2017. ápr. 5. 11:29
 4/5 anonim válasza:

1. Foglald le magad, és ne az utastársaidra figyelj.

2. Nem tudom, mi lehet a probléma a külsőddel, egyszerű szépészeti probléma vagy egészségügyi, ami nehezebb ügy, erre nem tértél ki.

3. A hormontúltengéses párocskák engem is bosszantanak, ha a közelemben vannak, de tudod, mit? Ezt a slágert üzenem nekik: "Egyszer véget ér..." :-D

2017. ápr. 6. 11:36
 5/5 egySanyi ***** válasza:

Péter!

Tele vagy pozitív életszemlélettel. Gondolom ez a válaszod is az első kettő hasonló stílusú (gyorsan eltűnt) válaszod sorsára jut.

2017. ápr. 7. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!