A vasúti kocsik mosdójában található víz miért nem iható?
Figyelt kérdés
nagyon kevés vizem maradt, viszont soká érek haza, más lehetőségem pedig nincs, gondoltam iszok onnan, de mindig ott van hogy nem iható, na de mi az oka?2017. márc. 25. 16:20
1/6 anonim válasza:
A tartály sem felel meg közeg.ügyi előírásnak a víz feltöltése és a tárolási ideje kétséges , fertőzés simán beszerezhető . Hagyd ki inkább , legközelebb viszel tartalékot meg iszol sokat felszállás előtt .
2/6 anonim válasza:
Mert nem folyóvíz, tartályban, slaggal feltöltött, több órája álló víz nem túl egészséges.
3/6 anonim válasza:
Ha egy pocsolyából se innál, akkor onnan se ajánlom.
4/6 Beviz Elek válasza:
Gondolj bele, hogy ott van egy nagy tartály, befelé egy cső, kifelé egy cső és kész.
Beletöltik a vizet, x időnként újratöltik, de jó kérdés mekkora tartály lehet benne és mennyi vizet használnak, több hetes víz is lehet benne. A másik hogy szerinted rendszeresen mosva van a belseje? Ha jól sejtem, még nyílás sincs ennek a lehetőségére.
Jó esetben néha leengedik a poshadt vizet és frisset töltenek bele, de a tartály akkor sem lesz kimosva évekig.
Szóval nem innék belőle...
5/6 Fatal_3rror_ válasza:
Az ilyen kézmosásra, öblítésre szolgáló vizeket tele szokták nyomni fertőtlenítő anyaggal, klórral, ami szintén nem az ihatóságot segíti elő. Aztán hogy ezt megteszik e azt nem tudom :D
6/6 anonim válasza:
Nem ivóvízzel töltik fel + amint az előzőkben írták nincsenek a tartályok rendszeresen tisztítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!