Veszprémben miért nincs 9-es, meg 14,15,16 és 17-es busz? Nem is volt?
17-es volt,, a variálás előttig.
bakker. 2005ben költöztem ki külföldre, előtte 2 évvel már elköltöztem Veszprémből, a fene se emlékszik, mikor volt ez a variálás...a 17-es tőlünk indult (a Kádártai utcai végállomástól, kb arra ment, mint az 5-ös).
a variáláskor egyetemista voltam talán (vagy tán még előtte volt? basszus, előjön az összes gyerekkori, gimis emlékem...)
nagy felháborodást okozott a variálás, állítólag győriek csinálták a menetrendet, akiknek fingjuk nem volt a veszprémi közlekedésről. 6, 8-as akkor nem volt még, ezek a variáláskor "keletkeztek".
viszont a Cholnokyra akkor alig ment valami.
nem inkább 96ban? csak mert én is egyetemista voltam, és én a 95/96os tanévban voltam elsős.
szóval 95ben csak szeptember és december közt, és szerintem már több ideje jártam egyetemre, mint pár hónap.
arra emlékszem, hogy azelőtt a Cholnokyra alig járt valamit, ezután meg minden betért oda (nekünk az 5ös útvonalának meghosszabbítása nem tetszett, mert a Kádártai úti fordulónál laktunk, és addig sokkal gyorsabban beértünk a városba...)
na meg, amivel be tudtunk menni a városba, 5, 6, 13, azok mind kb egyszerre jöttek, mondjuk 5ös 10.30kor, 6os szintén...
mi akkor leginkább a 6ossal jártunk, az volt a legegyenesebb út a városba/egyetemhez. hazafele a 8-as meg kerülővel ment, körbe :)
Ha a Nevikinél voltak óráim, s utána haza, akkor meg onnan csak átszállással tudtam hazajutni. vagy lesétáltam az Egyetem útig.
este meg fél tízkor elment hazafele az utolsó busz :(
gondolom, most is így van, de ha hazamegyek mostanában, mindig gyalog járok. este meg muszáj is. ki a város szélére, a Tescóhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!