Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veszprémben miért nincs 9-es,...

Veszprémben miért nincs 9-es, meg 14,15,16 és 17-es busz? Nem is volt?

Figyelt kérdés
Érdekes, nem?

#tömegközlekedés #veszprémi buszok
2017. márc. 24. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

17-es volt,, a variálás előttig.

bakker. 2005ben költöztem ki külföldre, előtte 2 évvel már elköltöztem Veszprémből, a fene se emlékszik, mikor volt ez a variálás...a 17-es tőlünk indult (a Kádártai utcai végállomástól, kb arra ment, mint az 5-ös).

a variáláskor egyetemista voltam talán (vagy tán még előtte volt? basszus, előjön az összes gyerekkori, gimis emlékem...)

nagy felháborodást okozott a variálás, állítólag győriek csinálták a menetrendet, akiknek fingjuk nem volt a veszprémi közlekedésről. 6, 8-as akkor nem volt még, ezek a variáláskor "keletkeztek".

viszont a Cholnokyra akkor alig ment valami.

2017. ápr. 9. 23:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ha sikerült előhozni emlékeket! Örülök neki.
2017. ápr. 10. 01:00
 13/17 eddiboy ***** válasza:
#11: A nagy variálás 1995-ben volt, én akkor egyetemista voltam. Emlékszem, sokan szidták eleinte, de aztán a kisebb módosításokkal bevált. Tényleg a győri közlekedésmérnöki tanszéken csinálták, erre már nem emlékeztem.
2017. ápr. 10. 06:16
 14/17 anonim ***** válasza:

nem inkább 96ban? csak mert én is egyetemista voltam, és én a 95/96os tanévban voltam elsős.

szóval 95ben csak szeptember és december közt, és szerintem már több ideje jártam egyetemre, mint pár hónap.

arra emlékszem, hogy azelőtt a Cholnokyra alig járt valamit, ezután meg minden betért oda (nekünk az 5ös útvonalának meghosszabbítása nem tetszett, mert a Kádártai úti fordulónál laktunk, és addig sokkal gyorsabban beértünk a városba...)

na meg, amivel be tudtunk menni a városba, 5, 6, 13, azok mind kb egyszerre jöttek, mondjuk 5ös 10.30kor, 6os szintén...

2017. ápr. 12. 19:25
 15/17 eddiboy ***** válasza:
De, igazad van, 1996-ban volt tavasszal, talán májusban. Később laktam a Cholnokyn is, utána sem voltam elragadtatva a menetrendtől: az egyetem felé a 8-as és 11-es volt a jó, de ezek csak óránként jártak, és majdnem egyszerre jöttek. Lehetett még 7-essel menni, Hotelnál átszállással 6-osra, az félóránként járt, de lutri volt, hogy eléri-e a hatost.
2017. ápr. 13. 05:56
 16/17 anonim ***** válasza:

mi akkor leginkább a 6ossal jártunk, az volt a legegyenesebb út a városba/egyetemhez. hazafele a 8-as meg kerülővel ment, körbe :)

Ha a Nevikinél voltak óráim, s utána haza, akkor meg onnan csak átszállással tudtam hazajutni. vagy lesétáltam az Egyetem útig.

este meg fél tízkor elment hazafele az utolsó busz :(

gondolom, most is így van, de ha hazamegyek mostanában, mindig gyalog járok. este meg muszáj is. ki a város szélére, a Tescóhoz :)

2017. ápr. 13. 22:21
 17/17 anonim válasza:
A 14v-vel jártam suliba. Pályaudvar-volák abc (kiss lajos-aztán simonyi iskola) visszafelé stadion-pályaudvar
2017. dec. 31. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!