Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 4-es metró vonalán miért...

A 4-es metró vonalán miért használják olyan emberek is a lifteket akik tudnák használni a mozgólépcsőket?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 07:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"neki joga van a lépcső baloldalán sietni, ezért a többséget a jobboldalra állítja, ezért ott felgyűlik a sor és nehezen halad. A lépcső bal oldala üres az a pár liberált rohan rajuk vállal nagyot lökve szándékosan az jobb oldalon álló mozgólépcsőt használón. Sokunknak ebből a felgyülemlett jobb oldalra állított mozdólépcső előtt várakozó tömegből, és a baloldalt száguldozó, ál sietőkből akik közben szándékosan egyet jót löknek rajtad közlekedésükkor. Ebből lett elegünk és megyünk lifttel."

basszus, nem hittem volna, hogy valaha az életben találok még embert, aki így gondolkozik. keblemre, sorstárs :D én is rühellem, hogy aki képtelen időben elindulni, az az egész várostól várja el, hogy őhozzá alkalmazkodjon, mert különben büdös tahó mindenki...

2017. jún. 26. 02:18
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A lépcső bal oldalán "rohanás" az jó dolog. De nem csúcsidőben!

Csúcsidőben be kell állni 2 sorba, minden 2. lépcsőfokra!

Egyébként meg én is szoktam sétálni a mozgólépcsőn, ha tudok, mert nem vagyok olyan punnyadt fhasz, aki a mozgójárdán is képes lecövekelni.

2017. jún. 26. 09:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Más az, ha alig van ember, olyankor én is slattyogok egyet a mozgólépcsőn, de ahol ember van előttem, ott megállok, nem futkosok, mint a hülye...
2017. jún. 26. 12:31
 24/25 Godó Nándor válasza:
100%
A lift menőbb, gyorsabb, kevesebb ember van, kényelmesebb és azért van
2017. aug. 22. 20:16
 25/25 anonim ***** válasza:
29%

"Ami bosszantó még számomra az a mai fiatalság nemtörődöm viselkedése.Felszállnak a nagy hátitáskával,elfoglalva még egy ember helyét és ott állnak mint a hülye,nem férsz tőlük,löknek fel."

Mert a babakocsid az aztán egyáltalán nem foglalja három ember helyét, sőt, még új helyet is teremt...

2017. aug. 24. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!