Bűntetés befizetése. Kérjek csekket, vagy küldenek?
Figyelt kérdés
Megbüntettek a buszon 6000ft-ra, mert nem volt ráírva a bérletemre a diákigazolvány szám.(Kisalföld volán, helyi járat)Felírták az adataimat, csekket nem kaptam. Nekem kell kérni a postán és befizetni, vagy küldenek majd csekket?
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 10. 10:14
1/2 anonim válasza:
Küldeni fogják.Nem kell neked foglalkozni vele.
2/2 anonim válasza:
És ezt ki tudja bizonyítani? Rá volt írva, csak az ellenőr akart szivatni, mert biztos jutalékot kap. Ha jól tudom ezt be is tudod mutatni, hogy rá van írva, úgyhogy nem értem miért büntetnének meg. Ne hagyd magad, írj nekik levelet reklamálj és küldj másolatot a kitöltött bérletről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!