Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest csoportos 24oras...

Budapest csoportos 24oras jegy (1-5fo), kutyara is érvényes?

Figyelt kérdés
Anyukámmal és a kiskutyammal szeretnénk kirándulni Pesten, ha ilyen jegyet veszek akkor a kutyának külön már nem kell ugye?
2017. márc. 2. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. A kutyának, ha kézipoggyász méretű ketrecben utazik, nem kell jegyet lyukasztani. Ha nem ketrecben utazik, akkor viszont teljes árú vonal jeggyel vagy kutyabérlettel utazhat. Ez nyilván jól megdrágítja az utazást, ha többször at kell szállnotok, de nem akarjátok huzamosabb ideig használni a budapesti tömegközlekedést.
2017. márc. 2. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha a csoportos jegy vonatkozik max őt emberre akkor kutyára miért nem?
2017. márc. 2. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"A kutya utaztatásának viteldíja azonos az adott távolságra érvényes teljes árú menetdíj árával.

A HÉV vonalain a vonaljegy, a gyűjtőjegy, az átszállójegy a vonal teljes hosszára érvényes.

Kutyaszállításra 24 órás jegy, 72 órás jegy, hetijegy és 5/30-as napijegy is használható. A kutya

részére havi kutyabérlet váltható. A rendőrségi szolgálati kutya és a megkülönböztető jelzéssel

megjelölt segítő kutya utaztatása díjtalan."

[link]

Hát, ez nekem most nem egyértelmű, hogy 24 órás jegybe beletartozik-e az általad említett csoportos jegy.

Kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, azért vannak:

bkk@bkk.hu

+ 36 1 3 255 255

2017. márc. 2. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, honnan van az idézet. Én a bkk.hu/jegyek szekcióból tájèkozódtam, ott kutyáról szó nincs a csoportos napijegynél.
2017. márc. 3. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:

"Kérdés, honnan van az idézet."

Ez maximum neked kérdés, ott a link...

"Én a bkk.hu/jegyek szekcióból tájèkozódtam, ott kutyáról szó nincs a csoportos napijegynél."

Ja, de a vonaljegynél sincs szó kutyáról, és mégis szállítható vele.

Kérdező, kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, a hivatalos választ ide is beírhatnád utána, lehet lesz, akinek segít.

2017. márc. 3. 08:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Hívtam őket de nem vették fel.. Holnap kiderül :D
2017. márc. 3. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!